Rehber Kimler Xbox almalı kimler PlayStation almalı?

Bu sadece forumda değil, her yerde var. Çok iyi olmuş. Bir daha savaşan 2 kişiyi görürsem direkt bu konuyu göndereceğim.

Hocam bizim amacımız da buydu. Bütün dallardan ele aldık. Ve ne yazık ki PS'yi sevsem de abonelik ve oyunlar açısından özel oyunlar hariç bir şey söyleyemedim.
 
PS4'e 10 yilda adamakilli 7 oyun ciktigini ve PS5'in Demon's Souls'dan baska hala ozel oyununun olmadigini hesaba katarsak, exclusivelerin cok onemli oldugunu dusunmuyorum. Kolun pilli olmasi bence avantaj cunku kol eskidikce pil ömrü gibi bir derdiniz olmuyor, özel bataryasını alırsanız PS kolu gibi şarj edilebilir oluyor zaten. Series X'in gücü sanki Ps5 e göre çok değil gibi gözükse de 2 teraflops fark önemli arkadaşlar, One X ve PS4Pro arasındaki fark da kağıt üstünde 2 teraflopsdu, ama One X de oyunların çözünürlüğü 2 kat daha yüksekti. Xbox'un Game Pass'i, yerel fiyatlandirmasi da bizim icin daha iyi. Yakında tüm cod oyunları da gamepasse eklenecek.

Mantıklı bir tercih hocam.

Yüksek bütçeli PS5 excleri seven adam için PS5 mantıklıdır bana exc mexc fark etmez bütçem düşük diyen adam Xbox almalıdır Xbox tam bir bütçe dostu.

Hocam aslında Xbox bütçe değil oyuncu dostu. Yerel fiyatlandırması Sony'ye göre daha iyi olduğu için bize daha ekonomik geliyor. Yoksa PS5'ten daha güçlü bir cihaz daha bütçe dostu değil, oyunların fiyatı hep aynı. Ama hem Xbox'da indirim çok oluyor hem de yerel fiyatlandırmada da Sony'den daha iyi.
 
Son düzenleme:
Hocam bizim amacımız da buydu. Bütün dallardan ele aldık. Ve ne yazık ki PS'yi sevsem de abonelik ve oyunlar açısından özel oyunlar hariç bir şey söyleyemedim.
Hocam bence depolama seçenekleri, medya aracı kullanımı, tarayıcı gibi özellikleri de rehbere ekleyin.
 
Bence gamepad konusunda Xbox'ın pilli olması avantaj. Şimdi şöyle PS'de şarj azalınca mecbur kablo takıyorsun ama Xbox'da 4 adet şarjlı pil alırsan hep kablosuz kullanabiliyorsun.
 
Hocam depolamada ek ne var ki? @Aspect15 hocam cumartesiden beri piyasada yok. Eklettirirdirdim de aktif olsa
PS5'e isteğimiz M2 SSD takılabiliyor ve son güncelleme ile bunun sınırı 8 TB oldu. Xbox'ta lisanslı expansion card'lar harici bir çözüm yok ve fiyatları aşırı pahalı. 1 TB versiyonlar 4000-5000 TL seviyesinde ve çoğu zaman stokta bulunmuyor. Örnek:
 

Yeni konular

Geri
Yukarı