Hiç aşık oldunuz mu?

Oldum. Martın başında red yedim ama hala aklıma geldiğinde derin düşüncelere itiyor ama kafamı dağıtacak şeyler bulursam geçiyor genellikle(arada kafa dağıtırken bile geliyor nasıl düzelir bilmiyorum).
Kanka ateşe ateşle karşılık vermek lazım ben hayatımda bunu anladım.
Başka bir kız gelince diğerini her zaman unuttum.
 
Bu yılın başlarında sanırım hafif öyle bir şey olmuştu, aşk diyebilir miyim emin değilim fakat ayrıldıktan sonra bile aylarca unutamadığımı düşünürsek muhtemelen aşktı. Şuan tekrar aşık olabileceğimi zannetmiyorum, ondan sonra 1-2 ilişkim oldu fakat ciddiye almadım ve ayrılan da ben oldum. Sanırım ilk sevgilim olduğu için daha bulunmaz görüyordum onu. Şuan ilişkim yok ve eksikliğini de hissetmiyorum.
 
Anlatabilir misin hocam.

Çok uzun hikaye buraya yazılmayacak da kendimce özel olduğunu düşünüyorum ama kısaca özet geçeyim. Okulda ilk görüşte aşk diye sanırsın ama senin ona karşı iyiliğini fark edip belli kısımlarda yetişemediğini diğerlerinden yüzlerce kat hatta binlerce kat daha iyi olduğunu görürken ben bununla sevgili değil eğlenmelik takılayım der. Hayatında hiç sevgili yapmamış biriysen bunun hasarı da olma ihtimali yüksektir. (Sonu pis iki uçlu deynek psikologlukluk bile olunur) Onca şey yaşadım en sonunda kız gelip 50 tane kurgunun arkasından şunu dedi senle en fazla 2-3 gün çıkarım arkası olmaz be dedi. O günden sonra o hikayeyi orada zehir etkisi gibi uzun süre unutamadım ama şu an şükürler olsun iyiyim. Onun için değecek kişiye aşık olan olabilir ama sevgi aşktan daha ötedir.
Not: Kısaca uğraşacak olan uğraşsın.
 
Aşık olmak: Rüyada Hızır Aleyhisselam'ı görme hadisesiyle ulaşılan makam.
Halk arasındaki aşık olmak kavramından bahsediyorsak ki ondan bahsediyoruz cevabım şöyle:

Yunus sizin bahsettiği aşklardan çoktan firar etti. ~Sagopa Kajmer

Not: Sago'mun sözünü yanlış yazmış olabilirim düzelten olursa sevinirim.
 
Aşka inanmıyorum.

Neden hocam herkes illaki aşık olur.

Bu yılın başlarında sanırım hafif öyle bir şey olmuştu, aşk diyebilir miyim emin değilim fakat ayrıldıktan sonra bile aylarca unutamadığımı düşünürsek muhtemelen aşktı. Şu an tekrar aşık olabileceğimi zannetmiyorum, ondan sonra 1-2 ilişkim oldu fakat ciddiye almadım ve ayrılan da ben oldum. Sanırım ilk sevgilim olduğu için daha bulunmaz görüyordum onu. Şu an ilişkim yok ve eksikliğini de hissetmiyorum.

Boş verin hocam hiç kimse için değmez ayrıldığın günün akşamı birlikte güzel zamanlar geçirdik en azından deyip o defteri kapatıp yoluna bakacaksın.

Çok uzun hikaye buraya yazılmayacak da kendimce özel olduğunu düşünüyorum ama kısaca özet geçeyim. Okulda ilk görüşte aşk diye sanırsın ama senin ona karşı iyiliğini fark edip belli kısımlarda yetişemediğini diğerlerinden yüzlerce kat hatta binlerce kat daha iyi olduğunu görürken ben bununla sevgili değil eğlenmelik takılayım der. Hayatında hiç sevgili yapmamış biriysen bunun hasarı da olma ihtimali yüksektir. (sonu pis iki uçlu deynek psikologlukluk bile olunur) onca şey yaşadım en sonunda kız gelip 50 tane kurgunun arkasından şunu dedi senle en fazla 2-3 gün çıkarım arkası olmaz be dedi. O günden sonra o hikayeyi orada zehir etkisi gibi uzun süre unutamadım ama şu an şükürler olsun iyiyim. Onun için değecek kişiye aşık olan olabilir ama sevgi aşktan daha ötedir.
not: Kısaca uğraşacak olan uğraşsın.

Kafanızı takmayın hocam o tarz kizlar başka bir erkekden hoslandiginda o erkek tarafından da aynı lafı yemeden değişmez unutmayın bu dünyada yasattigini yaşamadan ölmez kimse.
 
Çoğu insan aşkı anlatılamaz yazılıp söylenemez bir kavram olarak anlatıyor fakat aşk gayette açıklanabilir; fiziksel görünümünden ötürü olur, düşünce yapısından ötürü olabilir, nasıl hoşlandığımız fark etmeksizin hoşlandığımız bir insana karşı vücudumuzun temel hormonları ve kimyasallarını devreye soktuğumuz eylemin ismine aşk denir. Tek taraflı oynanıyorsa sonu genellikle hüsranla biter, insanı çıkması zor bir depresyon bataklığına götürür, platonik neyse ama bir de bunun toksik versiyonu var ondan bahsetmek bile istemiyorum insanı odağından uzaklaştırır, kafasını bulandırır insana her türlü zararı verir fakat yolundan dönmek istemezsin. Genel olarak baktığımız da aşk denilen şey epey bir uğraştırıcı. Ben günümüzde aşkın baya bir değersizleştirildiğini ve anlamından uzaklaştırıldığını düşünüyorum. Eski çağları incelediğimiz de, geçmişte yazılan kitaplara baktığımız da aşk anlayışının insanlar da çok daha farklı olduğunu görebiliyoruz. Şuan ise günü birlik ilişkilerin dışına çıkamıyor ne yazık ki... Özetle ben aşka inanmıyorum eğer gerçekten varsa böyle bir şey henüz beni bulmadı.
 
1698077665033.png


Kim olmaz ki? Kendimden bağımsız sadece bu kadın uğruna 2 defa bitirdim Cyberpunk 2077'yi. Şaka bir yana hayır hiç olmadım. Judy bu işin dalgası.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı