Kızlarla sevgili olma rehberi (çok kolay)

@bbiwy, evet. Siz genel olarak bir yumuşamışsınız. Evlilik sanırım yaramış size. 😁 Benim bu yazdıklarımın hepsi, kendi deneyimlerim ve başkalarının hayatından elde ettiğim deneyim ve tecrübelerdir.
 
@Bbiwy, evet. Siz genel olarak bir yumuşamışsınız. Evlilik sanırım yaramış size. 😁

Hahahaha :D teşekkür ederim. Yarayacak mı yaramayacak mı onu anlamak zamana kalmış. Şu an evliliğim henüz taze bildiğiniz üzere, fazla yorum yapmamayı tercih ediyorum. Yine de şu an iyi gidiyor diyebilirim.

Önümüzdeki yıl eşimle çocuk yapmak istiyoruz. Kafkas-Asyalı melezi denilebilir. :) Maddi açıdan vs. planlarımızı buna göre ayarlamaya çalışıyoruz. Herkes için hayatın farklı bir amacı var. Heyecanlı geçen 20'li yaşlarımın ve mesleğimi vs. ele alışımın ardından artık çocuk yetiştirmek istiyorum. Ortak düşüncelere sahip olduğum bir eşim var, mutluyuz.
 
@bbiwy hocam blackpillde en saçma bulduğum yer hayatı boyunca kız elde edemiyeceklerini düşünmelerimi yüzlerce kız arasından illaki biri senin kafanda oluyo. Ya şimdi evet kıza illaki yazan olur da şimdi normal bi kızı konusuyosak çoğu zaman tanıdıklarını alıyorlar ve güzel olmadıkları için illaki egolu olanlar olsa da çoğu zaman sevgili olana kadar size trip vs. atmaz normal konuşurlar yani. Tabi konuşmayı bilmek ve özgüvenli olmak lazım. Sokakta iki dk baksan görürsün çok dandik tipler bile sevgili yapabiliyor açıkçası. Ben ana konunun özgüven olduğunu düşünüyorum. Ha ama ben güzel kız istiyorum diyosan huy veya tip işte cidden redpill felsefesini benimsemek lazım.
 
Ha ama ben güzel kız istiyorum diyorsan huy veya tip işte cidden redpill felsefesini benimsemek lazım.

Ben bu forumda redpill kelimesini çok kullanmam, çünkü görüş ayrılığına ve dezenformasyona eğilimli bir öğreti.

Redpill ile alakalı bir bilgi edinmek isterseniz Instagram'da Andrew Tate editleri paylaşan sayfalar yerine Türkçe has siteler var. Hangi siteler olduğunu söylemeyeceğim, işi düşen bir şekilde buluyor zaten. Ancak oradaki çoğu bilgiler sizin yaş aralığınıza uygun değil, daha çok benim yaş grubumdaki insanlar için uygun. Yine de vaktinizin belirli bir kısmını okumaya ayırabilirsiniz, teoride de çok fazla boğulmayın. Ayrıca hayat meselesi haline getirmeyin, zaten Redpill'in anlaması çok basit ama uygulaması zor bir felsefesi var. Erkeğin en iyi versiyonu olması gerektiğini savunur, kadın doğasını anlamak da bu yolculuğun belirli bir bölümü. Bu yolda ilerleyin bir gün başarılı olduğunuzda diğer konuları düşünürsünüz.
 
Yanj mesela ne işe yariyosun dediklerinde 4 kez dünya şampiyonuyum diyo ve hepsi saçma sapan organizasyonlar diyebilirim. K1 ve One Championship yok. Para için bıraktığını söylüyor ama aslında uzun boylu cidden iyi kickbokscular mmada baya para kazanıp iyi noktalara geliyorlar takedown etmek zor olduğu için. Alex Pereria Izzy Allstair Overeem gibi. Bu adam ünlü olcaksa herkesin olması lazım açıkçası Romanya'da vurgunlar yapıp zengin olmuş birisi diye biliyorum.
 
Yanj mesela ne işe yariyosun dediklerinde 4 kez dünya şampiyonuyum diyor ve hepsi saçma sapan organizasyonlar diyebilirim. K1 ve One Championship yok. Para için bıraktığını söylüyor ama aslında uzun boylu cidden iyi kickbokscular MMA'da bayağı para kazanıp iyi noktalara geliyorlar takedown etmek zor olduğu için. Alex Pereria Izzy Allstair Overeem gibi. Bu adam ünlü olacaksa herkesin olması lazım açıkçası Romanya'da vurgunlar yapıp zengin olmuş birisi diye biliyorum.

Ben kendisini takip etmiyorum. Doğru söylediği bir şey varsa da sıra ona gelene kadar herkes onu söylemiştir zaten.
 
Kızlarla çok vakit geçiren biriyseniz inanın, alakasının olmadığını anlıyorsunuz. Kızların çoğunluğu aşağı yukarı aynı ve kızlarda mantık adına bir şey yoktur. Çoğunluğu, anlık duygusuna göre hareket eder ve liderlik edebilen, kendine güvenen erkeklerden hoşlanır çoğunluğu. Efendi erkekler neden yalnız sanıyorsunuz? Pısırık ve efendi erkeklerden hoşlanmıyorlar. Onların bakış açısına göre erkek dediğin sert ve yırtıcı olmalı.

Yaş ilerledikçe efendinin karşılığı da değişiyor. Bir yaşa kadar pısırıklık olsa da 30 yaşında kadınlar, gene 30 yaşında erkeklerden yırtıcılık beklemezler, efendilik beklerler. Akılları başında kişilerse tabii.
 
Daha fazla önerilerim var fakat YouTube kanalı veya başka bir site paylaşmak forum kurallarına uygun mu emin değilim?
Yani hiç bir kez YouTube kanalı önerip ban yiyen görmedim. Ancak bunu spam şeklinde yaparsaniz yersiniz diye biliyorum.

@erme 30 yaşına gelmiş kadını ne yapacaksın hocam yumurtası omlet olmus.
 

Geri
Yukarı