Elektronik Gigabyte RTX 4070 18.999 TL!

Amazon yurtdışında alan birisi google çeviri.

RTX 4070, 4K'da bile iyi bir kart, maksimum TGP'si 200 W ve yaşadığım maksimum sıcaklıklar 68 ° C oldu. İki fanlı versiyon olmasına rağmen, soğutması oldukça yeterli. Tasarım RGB'siz, oldukça sade. Tek kusuru, dünyadaki tüm grafiklerle paylaşılıyor, fanlar çok fazla gürültü üretiyor. Neyse ki, maksimum hızlarının yarısını nadiren aşarlar.

The RTX 4070 is a good card even in 4K, its maximum TGP is 200 W, and the maximum temperatures I have had have been 68° C. Despite being the version with two fans, its cooling is quite adequate. The design is without RGB, quite sober. Its only flaw is shared with all the graphics in the world, the fans produce a lot of noise. Fortunately, they will rarely go beyond half their maximum speed.


569.9 dolar. 16.840 TL yapıyor. Tabi oradan alamıyoruz.

Satıcının ürünlerindeki yorumlara baktım fazla yorum yok ama yorum yapanlar da pek olumsuz bir durum görmedim.
 
Satıcının ürünlerindeki yorumlara baktım fazla yorum yok ama yorum yapanlar da pek olumsuz bir durum görmedim.

İnmeyecek bir fiyat da değil. Giriş seviye 4070'ler bu fiyata satılırsa satıcılar yine kar etmeye devam eder. Büyük ihtimalle Super serileri gelene kadar inik fiyatlar görmeye devam edeceğiz ara ara. Stoklar erisin ki yenileri gelsin.
 
Arkadaslar bu ayki asgari ucretle bu kartı alamıyorsunuz. Önümüzdeki ayın asgari ücretinin üzerine bir miktar para koyunca bu kartı alabiliyorsunuz. Önümüzdeki ay bu fiyata bu kart olmayacaktır. Benim karta iki ay erteleme vardı 6 taksit olunca sipariş verdim. Gönül ister ki daha güzel soğutmalı kartlar alabilelim. Fakat fiyatlar ortada. İhtiyacınız var ise ona buna kulak asmayın. Zira yeni yılla birlikte yeni zamlar kapıda sizi karşılayacaktır.
Satıcıya gelirsek biraz araştırdım. yeni 2-3 yıllık bir işletme. N11 de satislari mevcut geneli memnun. Bir sorun olursa zaten Hepsiburada yardımcı oluyor.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2023-12-30-00-23-15-483_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2023-12-30-00-23-15-483_com.dmall.mfandroid.jpg
    54,4 KB · Görüntüleme: 46

Yeni konular

Geri
Yukarı