Elektronik Gigabyte RTX 4070 18.999 TL!

World kartın hangi kampanyası bu?

Evet amazonda 1 kişinin yabancı yorumunda da o fan ses olayı varmış ama düşürülmesi mümkün demiş.

Hepsiburadanın 6 taksit vade farksız ve üstüne bazı kartlara 2 ay öteleme olayıyla baya avantajlı hale geliyor. Kart nasıldır bilemem de bu şekilde almak isteyenlere avantaj hocam.

Sizin attığınızda 6 taksit yapsanız 24.159'e gelmiş oluyor.
Bunda ne erteleme var ne taksit..
Bilader ben finans falan anlamam, fiyata göre atarım. Taksite maksite bakarak atmıyoruz biz. Windforce dandik bir seri. Üç fanlıları bile sıcak çalışıyor. Gidin alın, beni alakadar etmez ama böyle olduğunu da söylüyoruz ki cahil cahil almasın millet.

Birader ben finans falan anlamam, fiyata göre atarım. Taksite maksite bakarak atmıyoruz biz. Windforce dandik bir seri. Üç fanlıları bile sıcak çalışıyor. Gidin alın, beni alakadar etmez ama böyle olduğunu da söylüyoruz ki cahil cahil almasın millet.

Bu bölüm hani indirim köşesi ya sonuçta buradaki amaç indirimli düşük fiyat ile en iyisini alabilmek o yüzden demiştim finans burada önemli.

Birader ben finans falan anlamam, fiyata göre atarım. Taksite maksite bakarak atmıyoruz biz. Windforce dandik bir seri. Üç fanlıları bile sıcak çalışıyor. Gidin alın, beni alakadar etmez ama böyle olduğunu da söylüyoruz ki cahil cahil almasın millet.

Herkesin bütçesi uçar kaçar değil taksit maksit bakmıyoruz diyorsunda bu ülkede zenginden çok bütçesi kısıtlı insan var ucuz neyse o 4070 500W çeken bir 4090 değil sonuçta 190-200W ile çalışan bir kart UV ile 150-160W alınabilir yabancı incelemelerde Windforce o kadar da kötü değil bütçesi olan gitsin TUF 4070 alsın zaten.

Bu bölüm hani indirim köşesi ya sonuçta buradaki amaç indirimli düşük fiyat ile en iyisini alabilmek o yüzden demiştim finans burada önemli.
"fiyata göre atarım" yazıyor zaten ama taksitine kadar bakmıyoruz tahmin edeceğin üzere.
Herkesin bütçesi uçar kaçar değil taksit maksit bakmıyoruz diyorsun da bu ülkede zenginden çok bütçesi kısıtlı insan var ucuz neyse o 4070 500W çeken bir 4090 değil sonuçta 190-200W ile çalışan bir kart UV ile 150-160W alınabilir yabancı incelemelerde Windforce o kadar da kötü değil bütçesi olan gitsin TUF 4070 alsın zaten.
Windforce, giriş seviyesinin bile en kötülerinden. "yanacak kadar ısınıyor" gibi bir iddiam da yok, UV yapılmasına gerek yok. Kalitesiz olduğunu belirttim değil mi? 2K fazla verirseniz daha düzgün bir şey alınabileceğini ama çıkmıyorsa da yine alınabileceğini belirttim. Ayrıca konu başında taksit ve öteleme avantajlarını yazdın mı? Yazmadıysan ben de "taksit maksit bakmıyorum" derim. Arkadaş diyene kadar haberim bile yoktu, eğer varsa sen yazmakla mükellefsin.

"Fiyata göre atarım" yazıyor zaten ama taksitine kadar bakmıyoruz tahmin edeceğin üzere.

Windforce, giriş seviyesinin bile en kötülerinden. "yanacak kadar ısınıyor" gibi bir iddiam da yok, UV yapılmasına gerek yok. Kalitesiz olduğunu belirttim değil mi? 2K fazla verirseniz daha düzgün bir şey alınabileceğini ama çıkmıyorsa da yine alınabileceğini belirttim. Ayrıca konu başında taksit ve öteleme avantajlarını yazdın mı? Yazmadıysan ben de "taksit maksit bakmıyorum" derim. Arkadaş diyene kadar haberim bile yoktu, eğer varsa sen yazmakla mükellefsin.

En ucuz 4070 olduğundan taksit konusunu yazmama gerek yok alt kısımda tüm taksit seçenekleri mevcut Gaming gen vade koyuyor Hepsiburada 2 ay ertelemeli ve peşin fiyatına taksit uyguluyor?

Boşuna indirim konusuna şu kart daha iyi yazmaya gerek yok çünkü aradaki fiyat farkı çok açılıyor.

En ucuz 4070 olduğundan taksit konusunu yazmama gerek yok alt kısımda tüm taksit seçenekleri mevcut Gaming gen vade koyuyor Hepsiburada 2 ay ertelemeli ve peşin fiyatına taksit uyguluyor?

Boşuna indirim konusuna şu kart daha iyi yazmaya gerek yok çünkü aradaki fiyat farkı çok açılıyor.
Kart zaten ucuz, bir de taksit ve öteleme fırsatı da var ama sen yazmamışsın. Yazmana gerek var. Kimse linklerdeki taksitleri incelemiyor ve incelemek zorunda da değil. Arkadaşlar diyene kadar haberin bile yoktu büyük ihtimalle. "Alınmaz" gibi bir iddiam da yok 2 mesajdır bahsettiğim üzere, kalitesiz sadece.

Kart zaten ucuz, bir de taksit ve öteleme fırsatı da var ama sen yazmamışsın. Yazmana gerek var. Kimse linklerdeki taksitleri incelemiyor ve incelemek zorunda da değil. Arkadaşlar diyene kadar haberin bile yoktu büyük ihtimalle, kıvırmaya lüzum yok. Lafım bu konuya değil ama zaten açtığın 5 indirim konusundan 4'ü saçma. "alınmaz" gibi bir iddiam da yok 2 mesajdır bahsettiğim üzere.

Peki önce davranıp siz açsaydınız bu indirim konusunada taksit avantajlı olarak belirtseydiniz keşke.

Bilader ben finans falan anlamam, fiyata göre atarım. Taksite maksite bakarak atmıyoruz biz. Windforce dandik bir seri. Üç fanlıları bile sıcak çalışıyor. Gidin alın, beni alakadar etmez ama böyle olduğunu da söylüyoruz ki cahil cahil almasın millet.
Taksitle almak isteyenlere göre avantaj görünüyor peşin almak isteyenler buna bakabilir diyebilirsin. Amaç burada uygun bir şeyler bulmak. Ayrıca insanlar bir şeyleri bilmeyebilir burada herkesin bilmediği durumlar olabilir araştırıyoruz bilgimizi paylaşıyoruz. Kimseyi cahillikle de aşağılamaya çalışmıyoruz burada. Konuyu takip etseydin eğer ilk sayfada taksit olayını yazdığımı görürdün. Dandik diye de geçiştirilmez varsa bilgi kaynaklı paylaşılır.

Son düzenleme:
Hiç kimse herhangi bir ürün için taksit imkanı var yok demek zorunda değil. Buna göre ürün önermek zorunda da değil. Ürünün normal değeri üzerinden konuşulur, eğer ilgili ürün kötü bir ürünse bu belirtilip daha yakın fiyatlı bir ürün önerisinde bulunabilir ki bilmeyen bir kişi hemen ucuzmuş bu diyerek ürüne atılıp da sonrasında üzülmesin diye. İlla yeni önerdiği şeyin taksit imkanının olup olmaması gerekmiyor. Zira paylaşan arkadaş da o kadar farkı vermeyecekseniz alın demiş. Taksitle alacak olan da gider bakar taksitli durumuna.

Taksitle almak isteyenlere göre avantaj görünüyor peşin almak isteyenler buna bakabilir diyebilirsin. Amaç burada uygun bir şeyler bulmak. Ayrıca insanlar bir şeyleri bilmeyebilir burada herkesin bilmediği durumlar olabilir araştırıyoruz bilgimizi paylaşıyoruz. Kimseyi cahillikle de aşağılamaya çalışmıyoruz burada. Konuyu takip etseydin eğer ilk sayfada taksit olayını yazdığımı görürdün. Dandik diye de geçiştirilmez varsa bilgi kaynaklı paylaşılır.
Ben bütün konuyu okumak zorunda değilim kardeşim. Ayrıca konu sahibi belirtecek orada taksit ve öteleme olayını. Sonra sanki konu başında yazmış gibi konuşamaz ayrıca. Windforce'un performansı kötü ve gürültülü çalışıyor. Burada kimse öneri yaparken kaynak atmıyor ayrıca, atması da gerekmiyor. Öğretmen değil kimse, kimse kimseye bir şey öğretmek zorunda değil. Kalitesiz bir seri, aksini iddia ediyorsan, ben yanlış söylüyorsam sen kaynaklarınla paylaşırsın bunu. İlla ne olduğunu merak ediyorsan: dandik rulmanlara sahip ve Gigabyte'ın garantisi berbat. Senden kaynaklı olmayan bir arızayı bile garanti kapsamına sokmuyorlar.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı