Hayır aynı değil. Aynı olsaydı herkes aynı yaklaşımda bulunurdu. Kimse ego kasmıyor burada. Bilgi kırıntısını da millete üstünlük sağlamak için kullanmıyor. Eğer kullanıyorsan maksadın aynı değil demektir. Ben senin dahil olduğun bir konuda millet cahil aslında şöyle böyle desem rahatsız olmaz mısın? olursun eminim. Kimse burada zorla yorum yapın demiyor sonuç olarak tavırlara dikkat edilmeli. Bilgi paylaşımı yapılan bir platformda insanları cahillikle suçlamak platformun amacına ters bir durum. Üstüne hakarettir.Tamam arkadaşlar uzatmayın konuyu hepimiz en iyisini, iyi fiyata almaya çalışıyoruz maksat olarak hepimizin amacı aynı.
Okuman senin yararına benim değil. Konu sahibinin belirtmesine gerek yok başkası da yardım etmek amaçlı paylaşabilir burada amaç ego kasmak değil birbirimize yardımcı olmak bilgimizi paylaşmak boş üstünlük taslamak değil.Ben bütün konuyu okumak zorunda değilim kardeşim. Ayrıca konu sahibi belirtecek orada taksit ve öteleme olayını. Sonra sanki konu başında yazmış gibi konuşamaz ayrıca. Windforce'un performansı kötü ve gürültülü çalışıyor. Burada kimse öneri yaparken kaynak atmıyor ayrıca, atması da gerekmiyor. Öğretmen değil kimse, kimse kimseye bir şey öğretmek zorunda değil. Kalitesiz bir seri, aksini iddia ediyorsan, ben yanlış söylüyorsam sen kaynaklarınla paylaşırsın bunu. İlla ne olduğunu merak ediyorsan: dandik rulmanlara sahip ve Gigabyte'ın garantisi berbat. Senden kaynaklı olmayan bir arızayı bile garanti kapsamına sokmuyorlar.
Eğer taksit ve ötelemeden dolayı bana laf yapıyorsa bal gibi belirtmek zorunda.Okuman senin yararına benim değil. Konu sahibinin belirtmesine gerek yok başkası da yardım etmek amaçlı paylaşabilir burada amaç ego kasmak değil birbirimize yardımcı olmak bilgimizi paylaşmak boş üstünlük taslamak değil.
Bilader burada günde onlarca kez öneri yapıyoruz ve hepsine kaynak atmanın ne kadar iş yükü ve saçmalık olduğunun farkında mısın? İnanmayan inanmasın, bana ne? Forumdaki güvenilirliğim bellidir zaten. Öğretmenlik beklemiyorsan kaynak da istemeyeceksin her şeye. Zıttını iddia ediyorsan sen karşı gelirsin kaynaklarınla ama zıttını iddia edemiyorsan bir şey diyemezsin, edemediğin için boşa konuşuyorsun zaten. Üstünlük kurmak gibi bir şey de yok. Windforce'un dandik olduğunu aşağı yukarı herkes biliyor. Git kovanlı rulmanlı ve doğru düzgün desteği olmayan Windforce'u al, sorun yok ama dandik olduğunu belirtmek zorundayız, değil mi?Öneri yaparken kaynak atman senin ortaya attığın fikrin güçlü olmasını sağlar ve sana ve okuyanlara fikir verir. Sallamasyon gibi gelmez. Dandik çöp leş demek yetmiyor bence. Yine de sen bilirsin tabi.
Kimse senden öğretmenlik beklemiyor neden kendini üstün görme çabasındasın? Önce ortaya cahillikten girdin şimdi öğretmenlik diyorsun. Doğru zorunda değilsin. Burada yazmaya da mecbur değilsin. Kimse zorla bilgini istemiyor. Öyleymiş gibi davranma.
10 bin tl ye bin tl puan kampanyası vardı bana 2 ay öteleme 6 taksit 18 bine mantıklı geldi aldım arkadaşlar soğutması çok iyi değildir ama 2 fanlı bir çok rtx 4070 var piyasada bu bir tık sıcaktır onlardan belkide.World kartın hangi kampanyası bu?
Evet amazonda 1 kişinin yabancı yorumunda da o fan ses olayı varmış ama düşürülmesi mümkün demiş.
Hepsiburadanın 6 taksit vade farksız ve üstüne bazı kartlara 2 ay öteleme olayıyla baya avantajlı hale geliyor. Kart nasıldır bilemem de bu şekilde almak isteyenlere avantaj hocam.
Sizin attığınızda 6 taksit yapsanız 24.159'e gelmiş oluyor.
Bitmiş anlaşılan ben bulamamıştım. Teşekkürler. Hayırlı olsun umarım memnun kalırsın.10 bin tl ye bin tl puan kampanyası vardı bana 2 ay öteleme 6 taksit 18 bine mantıklı geldi aldım arkadaşlar soğutması çok iyi değildir ama 2 fanlı bir çok rtx 4070 var piyasada bu bir tık sıcaktır onlardan belkide.
Yeni yıla girdik ondan21.000TL olmuş.
Aynı firma. 6 taksit imkanı da var. 19.399 TL. Son 5 ürün.21.000TL olmuş.
Benimki geldiğinde ben yapacağım.Aynı firma. 6 taksit imkanı da var. 19.399 TL. Son 5 ürün.
![]()
GeForce RTX 4070 WINDFORCE 2X Fan OC 12Gb 192 Bit WINDFORCE Fan Ekran Kartı Fiyatları ve Modelleri - Pazarama
undefined GeForce RTX 4070 WINDFORCE 2X Fan OC 12Gb 192 Bit WINDFORCE Fan Ekran Kartı ürününü kampanyalı fiyatlar ile satın al. Şimdi tıkla undefined GeForce RTX 4070 WINDFORCE 2X Fan OC 12Gb 192 Bit WINDFORCE Fan Ekran Kartı fırsatlarını kaçırma.www.pazarama.com
Peşin yada 3 taksitle alırım diyenler. Yine aynı firma satıyor
18.997 TL 6.332,54 TL x 3 Ay Taksit
![]()
GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE 2X Fan OC - PttAVM
GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE 2X Fan OC 12Gb 192 Bit WINDFORCE Fan GIGABYTE GeForce RTX 4070 WINDFORCE 2X Fan OC 12Gb 192 Bit WINDFORCE Fan - 2025www.pttavm.com
Kart kampanyaları var mı bilmiyorum.
Kartı alanlar ellerine ulaştığında ufak inceleme yapıp yorum yaparsa seviniriz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.