Benimki geldiğinde ben yapacağım.
Arkadaşlar kartı kurdum oyunlarda 68 civarı gpu, 88 civarı hotspot sıcaklığı var. Kart sıcaklığı 73ü geçmedi. 50 derece altında fan açmıyor. 2800mhz de çalışıyor kart. Küçük bir kart elime alınca şaşırdım biraz açıkçası küçük kasalar için ideal diye düşünüyorum. Fan sesi pek duyulmuyor yada beni rahatsız eden bir fan sesi ile karşılaşmadım, 2 fanlı bir model olduğu için 3 fanlı modellere göre biraz sıcak çalışıyor sanırım, biraz undervolt yapabilirim belki.
Hogwarts legacy oyununu gtx 1080 ekran kartımda fsr 2 açık şekilde ultrada rt kapalı 30-40 fps alıyordum, şimdi bu kartla rt ultra dlss 3.5 dengeli profilde ortalama 85 civarında fps alıyorum. Frame generation açmadığımda saf kart gücü olarak performansını açıkçası biraz düşük buldum, tabi oyundan oyuna durum değişir. Gtx 1080 de 7.5 gb civarında vram kullanırken bunda 11.5gb civarı vram kullanıyor, bildiğiniz gibi rtx 4070de 12 gb vram var eğer 16gb vram olsaydı vram kullanımı biraz daha artabilirdi diye düşünüyorum. Sorusu olan varsa yazabilir.