Yakında dayak yiyeceğim

Hocam gelirlersede zaten nasıl savunacağım kendimi hiç bilmiyorum. Gelecek adam bu işi yapıyormuş zaten para karşılığı sağlam adamlardır. Boş gelirlerse yine bir ihtimal hallederim.
Gelmeyecekleri için savunmana gerek kalmayacak.
 
Muhtemelen İtalya, Fransa gibi ülkeden drillciler gelecek (tahminim) @739150 bakın hocam, siz Türk çocuğusunuz, asıl o Avrupa bebelerinin senden korkması lazım çıkar ankaragücü döner bıçağını doğra adamları görsünler kime bulaştıklarını.

Hocam zaten boş olmayacağım ama adamlar mecbur boş olacak. Uçakla gelecekler uçaklada emanet getiremezler.

Hocam eğer bir daha yazarlarsa bana ulaşın adam gönderiyim. İşiniz garanti olsun şöyle bir 5-10 kişi göndersem yeter size.

Hocam arkam sağlam zaten ama geleceklerine tam emin olmadığım için bir şey yapmadım.
 
Adamın ismine baktım ama Müslüman bir isim büyük ihtimalle arab. Ama gelecek adamlar arab değildir diye düşünüyorum çünkü Amerika'da yaşıyordu benim kavgalı olduğum adam.

Kanka sen kendini güvene al her şeyden engelle kapını kilitle 1 hafta baktın bir şey yok adamların troll olduğu ortaya çıkar eğer gerçekten gelirse evde kapı kilitli direk polisi ara ama bence troll yani adamlar arkadaş olarak toplanmışlar seni trollemişler eğlencesine.
 
Hocam zaten boş olmayacağım ama adamlar mecbur boş olacak. Uçakla gelecekler uçaklada emanet getiremezler.
Yanınızda kesinlikle bulunması gerekenler tam liste;
Döner bıçağı.
Sallama.
Muşta.
Ekmek bıçağı.
Glock.
Katana.
Sünnet olan çocuklara verilen beyaz kılıç.
Rende.
 
Yanınızda kesinlikle bulunması gerekenler tam liste;
Döner bıçağı.
Sallama.
Muşta.
Ekmek bıçağı.
Glock.
Katana.
Sünnet olan çocuklara verilen beyaz kılıç.
Rende.

Hocam ekmak bıçağını taşırım zaten yanımda kapıma gelmezler ama anca dışarıda beklerler evin içinde dövemezler giderler araya yoksa.
 
Arkadaşlar öncelikle konuyu detaylı olarak anlatmak istiyorum. İnternet ortamında kavgalı olduğum bazı yabancı adamlar vardı. Ve bana bir mesaj yolladılar. Mesajda ise bir adamla konuştukları ve benim için adam tuttukları yazıyordu. 7 kişi ile başka ülkelerden gelecekler sanırım. Yani düşünüyorum ki eğer adamlar troll değilse ne yapacağım? Emanetim olsa bile 7 kişi yani hangi birine saplayacağım. Tabii ki de emanet için şakası, yani 7 kişiye çok dayanamam. Zaten adamların boyu da uzun. Ben 170 adamlar 190.

Gerçek olsa burada goy goy malzemesi yapmak yerine savcılığa gitmeniz gerekirdi diye düşünüyorum. Nasıl bir şey oldu ki adamlar yurt dışından toplanıp birini dövmeye geliyor hem de parayla ve bunu da ilan ederek yapıyorlar. Döveceklerinden emin misiniz? Çeviri hatası falan olmasın bir bakın bence mesajlara tekrar :)
 

Geri
Yukarı