ABD ve İngiltere, Yemen'e saldırıyor!

Evet saldırılar durmuş durumda. Ama Husilerde de iman var, bu yüzden Amerika karadan saldırırsa İsrail gibi bozguna uğrayacağını düşünüyorum.
Bu bir ŞİA-ABD savaşı, ben taraf tutmuyorum. Allah iki tarafa da güç kuvvet versin, attıkları tutsun, bol bol zayiat ve kayıp bekliyoruz iki taraftan :)
 
Bizim petrol tankerlerine kim el koydu İran mı yemen mi? Böyle bir olay duymuştum.

Bu bir şia-ABD savaşı, ben taraf tutmuyorum. Allah iki tarafa da güç kuvvet versin, attıkları tutsun, bol bol zayiat ve kayıp bekliyoruz iki taraftan :)

Hocam iyi hoş sevmeyebilirsiniz. Bende bu durum hakkında hiçbir tarafı savunmuyorum ama insan katli iyi bir şey değil bununla dalga geçmekte hiç hoş değil. Gün gelir devran döner sizin başınıza gelir. Bu olayların hepsinden Türkiye etkilenecek.
 
Umarım Amerika'yı yenecek kadar güçlüdürler yoksa bedelini Yemenli masum insanlar ödeyecek.
Doğru düzgün teknolojisi olmayan Hamas, en yüksek teknolojilere sahip İsrail ordusunu telef ettiyse Yemen de ABD'yi yenebilir bence.
 
Doğru düzgün teknolojisi olmayan hamas, en yüksek teknolojilere sahip İsrail ordusunu telef ettiyse yemen de ABD'yi yenebilir bence.

Hocam o kolay değil o kadar. Adamlar havacılıkta ve savunma sistemlerinde dünyanın en iyisi. Durdurulamaz diye artık üzerlerinde çalışmıyorlar. Amerika tekelleşmeye çalışıyor alttan alttan manda ve himaye var ama hiçbir devlet üzerine düşmüyor.
 
Bizim petrol tankerlerine kim el koydu İran mı yemen mi? Böyle bir olay duymuştum.



Hocam iyi hoş sevmeyebilirsiniz. Bende bu durum hakkında hiçbir tarafı savunmuyorum ama insan katli iyi bir şey değil bununla dalga geçmekte hiç hoş değil. Gün gelir devran döner sizin başınıza gelir. Bu olayların hepsinden Türkiye etkilenecek.
Kusura bakmayın kardeşim, yıllarca Yemen'de Müslümanları öldüren Suudu, Husileri ve BAE'yi sevmiyorum, başlarına ne gelirse sevinirim. Sünnilere yaşattıkları acıları kendileri de yaşasınlar. ABD ile savaşta bolca kayıp versinler, güçten düşsünler. Yemen hava harekatına çok sevindim şahsen, Allah oradaki kardeşlerimizi korusun, husilere ise bela üzerine bela yağdırsın.
 
Neden bunu yapıyorlar? Sanırım doğuda büyük bir savaş olacak. İsrail, filistin, iran derken yayılacak gibi. İnşallah bir şey yapmaz Türkiyeye.
Oradaki güvenli deniz geçişi, israilin dünyaya açılması ve gıda transferi için İsraile şart.
 
Kusura bakmayın kardeşim, yıllarca Yemen'de Müslüman'ları öldüren suudu, husileri ve Bae'yi sevmiyorum, başlarına ne gelirse sevinirim. Sünnilere yaşattıkları acıları kendileri de yaşasınlar. ABD ile savaşta bolca kayıp versinler, güçten düşsünler. Yemen hava harekatına çok sevindim şahsen, Allah oradaki kardeşlerimizi korusun, husilere ise bela üzerine bela yağdırsın.

Hocam dediğim gibi beni ilgilendirmez ama bu nefreti lütfen kendi içinizde sakllayın böyle bir platformda biraz fazla ırkçılığa giriyor.
 
Kusura bakmayın kardeşim, yıllarca Yemen'de Müslümanları öldüren Suudu, Husileri ve BAE'yi sevmiyorum, başlarına ne gelirse sevinirim. Sünnilere yaşattıkları acıları kendileri de yaşasınlar. ABD ile savaşta bolca kayıp versinler, güçten düşsünler. Yemen hava harekatına çok sevindim şahsen, Allah oradaki kardeşlerimizi korusun, Husilere ise bela üzerine bela yağdırsın.
Amerika da uzun yıllar Sünnilere çok şey yaşattılar. Suriye, Irak niye bu halde sanıyorsunuz? Amerika sadece Müslümanlara dert olmadı, Dünyadaki bir çok ülkedeki savaşın ve ölümün sebebi Amerika'dır. Örneğin Ukrayna'yı savaşa atan da ABD. Ama dediğim gibi sanırım işinize gelmiyor Amerika'ya bela okumak.
 
Neden bunu yapıyorlar? Sanırım doğuda büyük bir savaş olacak. İsrail, filistin, İran derken yayılacak gibi. İnşallah bir şey yapmaz Türkiye'ye.

Türkiye sözde din kardeşlerini koruyabilmek için illaki bir savaşın ortasına atlayacaktır. İleriki dönemde bununla karşılaşabiliriz.
 

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı