The Last of Us: Part II Remastered zamlandı!

Smuya

Hectopat
Katılım
19 Nisan 2021
Mesajlar
1.893
Makaleler
7
Çözümler
1
1706342561132.png


Yeni fiyat bin 249 lira. Hayırlı olsun.
 
PlayStation hala iyi fiyat sunuyor. Hiç almamış biri 70 dolara değil de 40 dolara alıyor.
PlayStation gerçekten hala iyi fiyat sunmakta ısrarcı. Türkiye ofisi olmamasına rağmen ve resmi olarak sadece Bilkom ile olmalarına rağmen hala yerel fiyatlandırma yapmak istiyorlar. Bunu kaç firma yapıyor? Nintendo direkt çıktı gitti dolara döndürdü mesela.
 
PlayStation hala iyi fiyat sunuyor. Hiç almamış biri 70 dolara değil de 40 dolara alıyor.
Hayır, sunmuyor. GoW:R 2000TL, TLOU P1 2000TL, onun dışında çoğu yeni oyunun fiyatı da öyle. PC'de Steam, Xbox, çeşitli key siteleri gibi bir sürü ucuza oyun alma yöntemi var. Steam'de hala yeni bir oyun 1800TL. Switch JP'de bir yeni oyun 1500TL. Xbox zaten bir milyoncu gibi, çok uygun fiyatlar.
Nintendo gelmiş geçmiş en kötü konsol ve oyunlara sahip konsol zaten almaya gerek yok.
Kötü oyun derken şaka yapıyorsunuz galiba. Zelda, Mario, Fire Emblem gibi bir sürü harika seriler var cihazda. Ubisoft açık dünyalarına sahip Sony oyunlarından çok daha iyi.
 
Kötü. Zelda kaldı sadece denemediğim. Mario hele, çocuk oyununun 3D hali. Buna iyi diyen kendini kandırır. Yok başka yaratığa dönüşüyormuşuz da, her biri farklı mekanikmiş de... Geçin abi çocuk oyunu ya. Tatil bitsin satacağım Switch'imi.

Yeni çıkan oyunlara bakmak lazım. AAA yeni çıkan bir oyuna Steam'den direkt 70 dolar vermek gerek. 70 dolar 2100 küsür ediyor. PlayStation'da hala daha uygun.
 

Geri
Yukarı