Kendini konuşma konusunda geliştir, akıcı bir konuşma ilk karşılaşmada kesinlikle akılda kalır. Kendine yakışan saç modelini bul gidip de tas kafa kestirme, varsa kaşlarını al. Dişlerini fırçalara, giyi mine dikkat et, bakımlı ol. Bunlar seni ülkedeki çoğu erkeğin önüne geçirir.
Ya aslında kısa saç yakışıyor bana ama kısa kestirdiğimde baya bir kişi yakışıyor dedi hatta baya bi kişi dedi. Sınıfın zorbasi bile dedi. Ama yaz bitmesine 1 hafta kala uzun saç fln yapmıştım. Geriye felan atmıştım. Kadın bir hoca yakışıklı fln dedi. Vallahi ergenlik hormonlarım beni tereddüte bıraktı.Bakımlı ol, yüz şekline/ tipine uygun bir saç stili bul ve giyim kuşamına dikkat et.
Aksesuarlar çok önemli değil bence.Ya çoğu arkadaşım küpe sana yakışır diyor bazıları karı gibi küpe mi takcan diyor
Sınıftaki çoğu kişi zincir kolye yakışır diyor, bazıları Olm taki karı işi diyor.
Sivilce kremi falan kullanmaya başladım. Umarım etkisi olur.
Ya aslında kısa saç yakışıyor bana ama kısa kestirdiğimde baya bir kişi yakışıyor dedi hatta baya bi kişi dedi. Sınıfın zorbasi bile dedi. Ama yaz bitmesine 1 hafta kala uzun saç fln yapmıştım. Geriye felan atmıştım. Kadın bir hoca yakışıklı fln dedi. Vallahi ergenlik hormonlarım beni tereddüte bıraktı.
Kiloluyum. Param yok. Sivilcem çok var galiba ben yalnızımSınıftaki şişko bencilin cüzdanında bizim ev kirası (2000 TL) üstünede birkaç dolar olduğu ve yanındaki 2 güzel kızı gördüğümde anlamıştım zaten.
Kiloluyum. Param yok. Sivilcem çok var galiba ben yalnızım
O iş o kadar kolay değil işte. Sorun orada.Kilo ver. Bende de sivilce var.
O iş o kadar kolay değil işte. Sorun orada.
Onu bende biliyorum. Zaten diyete girdim. kardeşim çok zayıftı 1 yılda zar zor kilosunu düzenledi.Bende zayıftım. Kilo almak kilo vermekten çok daha zor. Ben aldım. Spora başla hocam.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.