9000 TL Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı Tavsiyesi

@f1ght3r Önerdiğiniz Asus dizüstü bilgisayarını alma olasılığım var. MSI'ın 17.3" versiyonunu da düşündüm, GT72VR 7RE yani. Siz bu ikisi arasından hangisini önerirsiniz? Asus'un özellikleri daha iyi gibi.
 
Şimdi ikisini karşılaştırdığım zaman Asus'un ekran panelinde G-Sync özelliği ve 300 nit parlaklık var. Msi'dakini bilmiyorum. Hepsiburada'da 120 Hz IPS Panel demiş ama ülkeden ülkeye farklılık gösterebilir diyor. Ülkemizde satılanlar 120 Hz ise çok güzel bence. Ekran yağ gibi kayar. G-Sync 60 Hz'mi 120 Hz'mi dersen kesinlikle 120 Hz olanı tercih ederdim. Msi'ın da RAM'i 32 GB iken Asus'da 16 GB RAM var. Tabii ki Asus'u 64'e kadar artırabiliyorsun. Asus'un ağırlığı 4.30 KG iken Msi 3.78 KG. İkisinin de işlemci ve ekran kartı aynı. Msi'ın giriş çıkış portları daha fazla. Yani kısacası ben olsam MSI GT72VR'ı tercih ederdim.
 
Hangisinin soğutması daha iyidir? Technopat'ın MSI incelemesi vardı. İzlemiştim, Lightning çıkışı yokmuş mesela MSI'da. Ama garip bir şekilde 4K oyun oynamışlardı Full HD ekranda, nasıl oynadıklarını biliyor musunuz? Oynadıkları ekran bilgisayarın ekranıydı eminim.
 
MSI'ın yazılım özellikleri Asus'a göre çok fazla. Zaten bilgisayarın özelliklerine baktığında 4K çözünürlüğüne kadardı herhalde ekran paylaşımı yapılabiliyormuş.
 
Olabilir. Ekran kartı ve işlemciyi zorlamak için yapmışlardır. Ekran Full Hd diye 1080p oynamak zorunda değilsin. 2K'da da oyunları oynarsın. Biraz daha güzel gözükür ama gerçek 2K ekran kadar iyi deneyim yaşamazsın tabii ki.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı