9000 TL Oyuncu Dizüstü Bilgisayarı Tavsiyesi

Sen de bir karar ver artık, masaüstü toplamıyor muydun? :technopat:
Ha tabii bilmiyorsun. :LOL: Üniversiteye geçeceğim için masaüstünün zor olduğuna karar verdim. Dizüstü kolay taşınabildiği için dizüstü almaya karar verdim, hem ekranı da kendisinde ya. Fiyat-performans olarak masaüstünün çok daha iyi olduğunu biliyorum ancak ne yapalım, kolay da taşınmıyor. Önerebileceğin bir dizüstü var mı?
 
Hocam MXM'e güvenmeyin. Sağlıklı olmadığı söyleniyor ekran kartı degişiminin.

O teknolojinin varlığı sözkonusu sadece. Henüz stabil bir teknoloji değil.

Bu arada Asus tavsiye ederim.

Ve linklerdeki tüm laptoplar çok iyi aynı zamanda.
MXM konusunda eski zamanlarda olsaydık size hak verirdim fakat Nvidia'nın 1000 serisi ekran kartlarında Pascal mimarisiyle beraber performans artarken harcanan güç düşüyor. Eskiden her nesilde güçle beraber performans da artıyordu ve MXM slotlarda ekran kartı değişiminde laptopun gücü yetersiz kalabiliyordu. Ama yeni mimariyle beraber güç harcama oranı düştükçe düşüyor. Eskisi kadar sıkıntı çıkaracağını düşünmüyorum. (Bu cevabım sadece bir fikir alışverişi olsun diyedir.)
 
Daha yeni geldim ya, taciz etmesene beni :D

Bahsettiğimiz model Hepsiburada'da 10.000 TL'nin üzerinde, indirim olsa bile % kaç olacak ki? Sinerji'de fiyat makul ama biraz daha bekle bakalım, belki cazip bir indirim gelir Hepsiburada'da.
 
bende msi gt 72 vr 6re var sekiz ay önce almıştım. taşınabilir olması sebebiyle. izlenimlerimi yazayım.
1-kesinlikle 17 inch olan modeli almayın ben aldım pişmanım. evinizde oyun oynarken harici monitor kullanabilirsiniz. laptop paneli harici bir monitor kadar güçlü olmuyor haliyle. dışarıdaykende 15 inch panel sizi idare edecek ve meralı garipseyen bakışlardan bir nebze olsun koruyacaktır :)

2-bilgisayarın iki güçlü fanı var. bu ne demek sıcaklık sorunu yaşamazsınız ama gürültüden başınız ağrır. bilgisayarın ısınmasını istemiyorsanız oyunlarda mecburen son sürat fanları çalıştırmak zorundasınız.

3- gaming notebooklar taşınması zor ve gürültülü yapıları sebebiyle bence notebook amacına uygun değiller. şimdiki aklım olsaydı o parayla kendime notebook amacına uygun bir pc ve evde oyun oynayabileceğim bir desktop alırdım.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı