LOL Yeni Başlayanlara Tavsiyeleriniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kavin

Kilopat
Katılım
14 Temmuz 2016
Mesajlar
1.851
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selam Sosyal,

LOL'e yeni başladım. Şu an yükleniyor. Tavsiyeleriniz nelerdir?
 
Yıllarca, her gün saatlerce oynayacaksın ve sonunda sadece asabi biri olacaksın. Çünkü diğer oyuncular senin gösterdiğin hassasiyeti göstermeyecekler ve sonuç olarak her kaybettiğiniz maç için sadece sen üzüleceksin. Üzülmemek için, gereksiz insanlar yüzünden ağzını bozmamak için, hiç başlama. Hayatta başka uğraşlar bulabilirsin. (y)
 
Arkadaşlarınla Esnek 5'e 5 girmekten başka bir şey yaparsan tilt olabilirsin ve ayrıca kalıcı olarak beyninde hasar bırakma olasılığı çok yüksektir. Eğer başlayıp ( TR'de başlama her ne kadar server İstanbul'a taşınsa da ) devamını getirirsen bir hastalık haline dönüşebilir. Tavsiyem Heroes Of The Storm gibi topluluğu Lol'den çok daha iyi olan oyunları oynaman. Ayrıca başladığında oyuna girip Tab tuşuna basıp herkesi susturman senin için çok daha iyi olacak.
Bu arada yüksek elo diye diğer oyuncular küfür etmiyor değil. Ondan dolayı bence başlama başlayacaksan arkadaşlarınla 5 kişi beraber gir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
YouTube, Twitch üzerinden yayın ve video izleyerek kendini geliştirebilir, bazı taktikler kapabilirsin. Refleksler, bazı temel mekanikler, oyun bilgin ve şampiyonların yeteneklerini öğrenmek için de çok oyun atıp, zaman geçirmen gerekecek. AB Batı sunucusu, TR sunucusundan daha olgun bir kitleye sahip olduğu için orada oynaman daha iyi olur ki ingilizceni de geliştirir.
 
Direk EUW başla TR'de zaman harcama. Zaten TR'deki elon artınca EUW'da smurf açacaksın büyük ihtimal. Oyun başlayınca da hemen Mute/all ya da sustur/all yaz hepsini sustur. Susturmazsan iyi oynarsan free kazandın derler kötü oynarsan söverler. Her durumda sinirlendirirler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Başlama. Eğer başlayacaksan hali hazırda oyunu bilen arkadaşların varsa onlardan yardım al yoksa 1 aya kalmadan hem sen kanser olursun hem insanları kanser edersin.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı