Superonline sınırsız internetin AKK'lı çıkması

J.Lannes

Hectopat
Katılım
12 Mayıs 2018
Mesajlar
525
SuperOnline'den VDSL sınırsız internet aldım fakat müşteri hizmetlerini aradıgımda bana paketin 100 GB'dan sonra duracagını söylediler. Ne yapabilirim şimdi bir fikri olan var mi ?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Daha üst bir pakete geçebilirsin. 100 GB'dan sonra duruyorsa senin paketin kotalıdır. AKK'lı sınırsız bir pakete geçmen daha doğru olur, fiyat farkı alırlar ama.
 
Müşteri hizmetlerini yanlış anlamış olabilirsiniz. Bahsedilen 100 GB muhtemelen internet paketinizin AKK'sini temsil ediyordur. Ayrıca sınırsız internet paketlerinde durma gibi bir şeyin söz konusu olabileceğini zannetmiyorum.
 
85 TL paket icin başvurdum VDSL fakat 100 GB kotalı sonra duracıgını söylediler. Ben başvuru yaparken böyle bişey istemedi gittim turkcell bayisine kadında bana sınırsız yaptıgımızı söyledi müşteri hizmetlerini aradım. 9'dan beri ugraşıyorum neyse alt pakete de geçemiyorum. Bir üst paket 100 TL bende 100 TL veremem şikayet dilekçesi oluşturdum hata kimde bakıcaklar büyük ihtimal kuran çocukta yeniden paket saglıycaklar bana. İptal ettiremem önceden superbox kullanıyordum onunla beraber 1000 TL falan vayma bedeli VDSL alcam tekrar 50 MB hız 100 gb akk akk'dan sonra 10-15 mb arası hız 85 TL.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benzer bir olay başımıza gelmişti. 100 mbps hızında 175 GB adil kullanım kotalı bir paketimiz vardı. Yaklaşık 4 ay önce babamı arayıp kotamızın 250 GB'a çıkacağını söylediler (AKK kalkıp kotanın geleceğini bilmiyordu). Babamda kabul edip onaylatmıştı. Aradan 20 küsür gün geçince internet ansızın gitti. Babam müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah etti. Ses kayıtlarına bakıp bizim haklı olduğumuzu görünce ücret ödemeden alt paketlerden herhangi birini seçebileceğimizi söylediler. Anormalli var ise Turkcell illa ki bir çözüm bulacaktır.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Kurulama gelen çocuk da problem bayideki kadında diyor. Biz sınırsız olan paketi seçtik falan diye bakalım sonuç ne olacak, siz hangi paketini kullanıyorsunuz?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sözleşmede ne yazıyorsa odur. Sözleşmede de açıkça AKK veya AKN olduğunu söylüyorsa onu uygulamak zorundalar. Ancak kotalı yazıyorsa yapabileceğiniz bir şey yok.
 
Nasıl yapabilcegim bir şey yok adamların hatasını ben mi çekicem hocam ? Ekip göndericez 7 gibi dedi kurulumu yapan adam hata yaptı galiba bir fikrim yok sorunun kaynagını arıyorlar kimde diye.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı