8 Mbps Tarifede 900 KBps Hızda İndirmesi

Pixel_x

Kilopat
Katılım
7 Haziran 2015
Mesajlar
468
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Bilgisayar Programcısı
Superonline limitsiz 8 Mbps İnternet kullanıyorum ama indirme yaparken en fazla 1000 veya 900 KBps indirme yapıyorum, neden böyle?
 
O hızla zaten o kadar indirme olabilir, eğer saniyede 8 MB indirme bekliyorsanız 100Mbit internet olması gerek. Hatta o indirme değerleri çok iyi bile o internete göre.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Affedersin daha ne istiyorsun? Bak sen de "B" harfini doğru şekilde yazmışsın. Büyük yazıldığında "Byte" küçük yazıldığında ise "bit" kelimelerini ifade eder. 8Mbps demek saniye başına 8 milyon bit demektir. 1000KBps ise saniye başına 1 milyon byte demektir. 8 bit=1 byte eşitliğini düşününce olması gereken bu zaten.
O hızla zaten o kadar indirme olabilir, eğer saniyede 8 mb indirme bekliyorsanız 100Mbit internet olması gerek. Hatta o indirme değerleri çok iyi bile o internete göre.

8MB indirme için 75Mbps bir paket yeterlidir. 100 değil.
 
Bu şartlarda iyi değerler. Sizle aynı paketi kullanıp çok daha düşük değerler alan çok kullanıcı var. Sizin aldığınız değerler çok iyi.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı