Android uzun kullanim deneyimi

Telefonla tek işim aramak birilerine ulaşmak ya da ulaşılmak.

Ancak 4 senelik Android telefon tecrübelerimden yola çıkarak şunu diyebilirim ki güç tasarrufu modunda bilgisayarda olduğu gibi yavaşlama olmuyor aksine cihaz uçuşa geçiyor.
 
Şu zamana kadar kullandığım hiçbir android cihazın kasma yavaşlama vs. yaşadığını görmedim. Ön siparişle alınan bir samsung galaxy note 2 yi 6 yıla yakın kullandım. Ve bu süre zarfında ilk gün de son gün de performansı düşmemişti üstelik kendinden 2 yıl sonra çıkan iphone 6 dan daha da hızlı çalışıyordu. (Kullanan çok arkadaşım var burada bana atma vs. demeyin şahsi deneyimlerim bunlar.) Ondan sonra evde duran bir xperia z3 ü kullandım. O daha bile hızlıydı. Onun da bir iPhone SE den akıcı PUBG oynadığını gördüm bu süre zarfında. Ve arka kamerası da çok çok daha iyiydi. (Ön kamerası 2 cihazın da berbattı ama kullanmadığım için problem yok.) Şimdi ise samsung galaxy s10e kullanıyorum. iPhone xs max kullanan bir başka arkadaşla kıyasladık. Ve telefonu satma kararı aldı. :D Bu herhalde 15. cihazım falan ama hepsinden de memnun kaldım. (1 2 cihaz hariç.) Şu zamandan sonra da iPhone almam aldırmam. Alanı ister istemez üzüyorum sonra. :D
 
@Anil26 Ön yargilari kırmak gerek.

@Th3Umut Note 2 dönemimin efsane telefonuydu. Ancak o dönemki Samsung modellerinin hepsi belli bir süre sonra kasiyordu. O dönemde rakip modellerde de ciddi rakip yoktu. Note 3 ile beraber ciddi rakipler çıkmaya başladı. Note 2 modelini bu kadar kullanmana hayret ettim bravo valla iyi katlanmışsın.
 
J2 2016 kullanicisiyim. 3 yildir kullaniyorum. Biliyosunuzdur o donemin alt segment bir telefonu. Kasma durumu 1 yıl once aşırı derece oluyodu. Depoyu biraz temizledim bazi şeyleri sildim anca öyle düzeldi daha öyle bir donma kasma yaşamadim.j2 nin kapasitesi dipte. Buna bakarak bence android çok başarılı
 
1.5 yıldır Vestel Venüs Z10 kullanıyorum. İlk günlerde direk Nova Launcher'ın ücretli sürümünü alıp yükledim hâlâ da onu kullanıyorum. Telefon hâlâ ilk zamanki gibi ne bir donma ne bir kasma var. Sadece çok az fotoğraf çekmeme rağmen kamera kalitesi azaldı. İlk başta Android 7 sürümündeydi sonradan güncellemeler ile şuan 8.1.0 sürümünü kullanıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı