Türk Telekom'a Geçmek Mantıklı mı?

Türk Telekom 15 GB 35₺ faturalı tarifesini kullanıyorum. Evimde gayet güzel, 4G kullanıyorum. Ama bazı yerlerde 3G'ye düşüyor. Bazen 2G'ye bile düşüyor. İnternet kullanamıyorsun ama arama yapılabilir. Şehirden şehire de farklılık gösterecektir. Etrafında Türk Telekom kullananlara sor. Arada gitmesi beni sinir etse de 35₺'ye aldığım internet çok iyi, zaten taahhüt var :)
Edit: Arada anlamadığım bir şekilde, PUBG Mobile'a girilmiyor. Sık olmuyor bu olay. Ama rahat rahat LoL oynuyorum.
 
Şu an Vodafone kullanıyorum. Daha önceden de Türk Telekom kullanmıştım geçme sebebim Instagram, Spotify gibi sosyal medya ve müzikten internetimi yemesin diyeydi.

Artıları: Sosyal medyada gezinirken ve müzik dinlerken internet paketimden düşmüyor. Bütçeni aşabilir.
Eksileri: Türk Telekom'a göre çekim gücü daha düşük.

Bütün bunları okuduktan sonra Turkcell'in bu iki firmadan da iyi olduğunu söyleyeyim. Bana göre sıralama yapacak olursa da:
Kalite için: Turkcell > TT > Vodafone
F/P olarak yapacak olursak da TT > Turkcell > Vodafone
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bir arkadaşım internet paketlerinin fiyatlarının daha hesaplı olmasından dolayı Turkcell'den Turk Telekom'a geçti. İnternet bağlantı hızından dolayı çok pişman oldu. Neredeyse interneti hiç yemeyen bir mobil oyundan şuan pingden dolayı zevk alamıyor.
 
Tüm operatörleri kullandım bana göre öyle ahım şahım bir fark yok. Sana önerim Türk Telekom'a geçmen fakat ilk önce faturasız hat için başvur yaklaşık olarak 1 ay sonra Faturalıda 15 GB tarifesi için teklif sunuyorlar. Kabul edip 1000 dk, 1000 SMS ve 15 GB 35 TL olarak kullanabilirsin. Hız testimi de resim olarak ekliyorum.
 

Dosya Ekleri

  • tthiz.png
    tthiz.png
    47,8 KB · Görüntüleme: 182
Son düzenleyen: Moderatör:
Faturasız kullanıyorum. Yenilmez Turuncu Large diye bir paket kullanıyorum, 750 dakika 5000 mesaj hakkı 8 GB internet hakkım var 45 TL'ye. Çekim gücü değişiyor ama ben memnunum lakin tek memnuniyetsizliğim hediye olayında Turkcell daha iyi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
5 Tane Turk Telekom hattimi turkcell veya vodadone tasimayi dusuuyorum. 1 tanesini oglum kullaniyor genc tarifelerinden olacak. (T.telekomda 750dk+3GB+1000 SMS 30 TL'den kullaniyordum. Paketin yenilenmeyecegi mesaji geldi.) Onerilerinizi alabilir miyim? (Ingilizce klavyeden yaziyorum kusura bakmayin)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Türk Telekom'a Kasım 2018'de Turkcell'den geçtim. İnternetliye En Kral 8 GB adlı faturalı bir tarifeyi kullanıyorum. 29 TL'ye 8 GB, 1000 DK ve 1000 SMS mevcut. Açıkçası ben çekim gücüyle ilgili hiç sorun yaşamadım. Yaşadığım yer öyle tam olarak şehir içi de değil, ama evde bile LTE'yi düzgün bir şekilde kullanabiliyorum. Şahsen Turkcell'den biraz çekinerek geçtim, ama şu ana kadar memnun kaldım. Eğer çevrenizde Türk Telekom kullanan varsa onlardan da fikir alabilirsiniz. Hatta öylesi daha iyi olabilir çekim gücü hakkında bir fikir edinmek için. Çünkü bu yaşadığınız yere göre değişir.
 
Faturasız kullanıyorum. Yenilmez Turuncu Large diye bir paket kullanıyorum, 750 dakika 5000 mesaj hakkı 8 GB internet hakkım var 45 TL'ye. Çekim gücü değişiyor ama ben memnunum lakin tek memnuniyetsizliğim hediye olayında Turkcell daha iyi.
Hediyeden kastın nedir? Uzun süredir Turkcell kullanıyorum fakat 3 yıldır verdiği şeyler leş.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı