CptChivas
Kilopat
- Katılım
- 20 Aralık 2018
- Mesajlar
- 542
- Çözümler
- 4
@CptChivas
Bu konuyu sadece kendini tatmin etmek için açmışsın. Sadece İntel lehine yorumları beğeniyorsun, Amd savunanlara karşı çıkıyorsun.
@CptChivas
Bu konuyu sadece kendini tatmin etmek için açmışsın. Sadece İntel lehine yorumları beğeniyorsun, Amd savunanlara karşı çıkıyorsun.
Of en sevdiğim, ben söyledikten sonra beğeniyor.sadece intel mi? Göz doktoruna görünmen faydalı olabilir.
Geçmiş mesajlara bakarsan göreceksin de. Neyse sana açıklama yapma ihtiyacı hissetmiyorum.Of en sevdiğim, ben söyledikten sonra beğeniyor.
O zaman her AMD savunan mesajlara cevap vermen? Neyse sana açıklama yapma ihtiyacı hissetmiyorum.Geçmiş mesajlara bakarsan göreceksin de. Neyse sana açıklama yapma ihtiyacı hissetmiyorum.
Aboo kanser kitle.Gayet güzel değerler. AMD sıcak sever zaten![]()
Yanlışınız var. 9. nesil ile 8 çekirdeğe geçiş yaptılar. Sızıntılara göre de 10. nesilde iş parçacığını da 16'ya yükseltecekler. AMD bu kadar ilerleme katetmeseydi belki de hala 4 çekirdek 8 iş parçacığı olacaktı.Adamlar hala i7'leri 6 çekirdek üretiyor, şaka gibi.
O zaman her Amd savunan mesajlara cevap vermen? Neyse sana açıklama yapma ihtiyacı hissetmiyorum.![]()
Sıcak sevmesi kötü birşey değil. Ben Türkçe yazmıyorum heralde. İntel’in Tj max değeri 65-80 iken AMD’nin 95 derece. Sıcak sever derken bundan bahsediyorum. İntel’de 80 derece sorun teşkil ediyorsa AMD de 95 sorun teşkil eder. Yani AMD daha iyi o konuda. Sıcaklığı sevmesi yüksek sıcaklıkta çalışsa bile sorun çıkarmaz. Anlamında söylemiştim. Umarım anlaşılır olmuştur.Aboo kanser kitle.
Benim hatamYanlışınız var. 9. nesil ile 8 çekirdeğe geçiş yaptılar. Sızıntılara göre de 10. nesilde iş parçacığını da 16'ya yüksektecekler. AMD bu kadar ilerleme katetmeseydi belki de hala 4 çekirdek 8 iş parçacığı olacaktı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.