YouTube kapatılsın

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bazen amcasına hakaret ettiler
Izlemeyin onlari :)
bazen ünlü olmak için sahaya atladılar
Izlemeyin onlari :)
bazen de olup olmayacak soruları sokakta sordular.
Izlemeyin onlari :)
Böyle bir forum projem var. Bunu iyi yapabilecek biri varsa bana özelden ulaşabilir.
Olmayacak isler pesindesiniz :)

Kisacasi youtube platformunda nedense hep negatif trend örnekleri vermissiniz, oysa ki ben Baris Özcan, Haluk Tatar ve daha yüzlerce insanlarin ürettigi iceriklere cok seviniyorum. Önce bakis acinizi degistirin, unutmayin ki siz istemezseniz izlemezsiniz haaa kalan 10 milyon bilmem kac kisi izlesin size ne?

Sevgiler :)
 
Zaten kalitesini belli eden kanallara rahatlıkla Youtube üzerinden ulaşabilirsiniz. Dediğiniz gibi gereksiz kanal çok lakin onu izleyen kitlelerinde kanal sahibinden farkı yok. Bu iş bir şeyi kapatmakla, engellemekle değil; toplum bilincini oluşturarak, eğitim seviyesini yükselterek, bilinçli bir nesil yetiştirilerek elde edilebilir. Bilinçsiz kullanıcının hangi platformda olduğu çokta önemli değil. Sonuçta yine kendi bildiği şeyi yapacaktır.

'' Eğitimdir ki, bir milleti ya özgür, bağımsız, şanlı, yüksek bir topluluk halinde yaşatır; ya da esaret ve sefalete terk eder.
-M. Kemal Atatürk ''
 
El alem mühendis olur, uygulama geliştirir, kodlama öğrenir, bunlar sadece bugün onu yaptım, bugün bunu yaptım diyerek para kazanma derdinde.
Sanki her mühendis olan uygulama geliştiriyor bu ülkede. Benim bildiğim TR'de mühendis olduysan ya A101'de çalışacaksın ya da Burger'de. BİM gibi alternatifler de bulabilirsin tabii. Onun dışında eğer harika bir servetin veya arkanda güçlü birisi yoksa proje falan kalkışma. En azından moralin bozulmaz, hayal kırıklığı yaşamazsın.
 
Üstat etkilenen ya da etkilenmeyen insan da bizim insanımız, ailesi yetiştiremiyorsa bir çocuğu toplum olarak bizim bilinçlendirmemiz gerekir, sonuçta hepimiz aynı toplumun parçasıyız eğer bunu yapmazsak kendi geleceğimizi mahvetmiş oluruz, yarın şikayetlerimiz daha da artar. Hayata bir kez geliyoruz felsefesi yanlış bir öğretidir, doğrusu hayata bir kez gelinir işine geldiği gibi değil, adam gibi yaşanır.

Aileler iyi veya kötüyü ayırt edemiyorsa o akla sahip değilseler eğer ne yazık ki çocuk yapmalarını da tavsiye etmem. Bahsettiğim şey şu etrafımdaki insanlara iyi veya kötü örnekleri söyleyebilirim, bu benim için kolay ve isteyebileceğim bir şey fakat uzaktaki bir insanın ekran karşısında veya telefonu elindeyken müdahale edemem aileler bile ''Sanane'' diyerek uzaklaşıyorlar kötüyü anlatmama rağmen o yüzden ben de banane diyip sadece ailem içerisindekilere müdahale ediyorum. Düşünme kavramını geliştiren insan da zaten bu benim için zararlı diyip izlememesi gerekir, şimdi küçük çocuk bu nerden bilecek diyeceksin onda da bilinçli aileler devreye girmeli. Sırf sussun diye yemek yerken eline telefon vererek bilinçli aileler olmuyorlar en yazık ki.
 
Video izleyip tepki göstererek, "Büyük top vs. küçük top" tarzı saçma sapan karşılaştırmalar yaparak, ünlü olmak adına tabiri caizse g*tünü yırtarak içerik (!) ürettiğini sanan bir avuç ahmak yüzünden mi kapatılmalı? Coşkun Aral, Murat Şen, Great Big Story tarzı harika kanallara saygısızlık olurdu böyle bir şey yapmak.
 
Olmaz olamaz. Bebe isyanı çıkar. Tabletten Youtube'yı al. 0-14 yaş aralığındaki cocuklar ne izleyecek? Nereye sı... bu bebeler? Dur o farklıydı. 🤭
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı