Bu tür kanallar devlet güvencesine alınmalı diyorum ama arkadaşlar konuyu başka şekilde anlıyorlar. Youtube işte kitlesi. Aradığım cevabi yazdınız hocam.Olmaz. Technopat gibi kaliteli kanallara yazık olur.
İzleme, prim verme o tarz videolara.
Bu tür kanallar devlet güvencesine alınmalı diyorum ama arkadaşlar konuyu başka şekilde anlıyorlar. Youtube işte kitlesi. Aradığım cevabi yazdınız hocam.Olmaz. Technopat gibi kaliteli kanallara yazık olur.
Hocam, çocuklarını para kazanmak için değişik kişiliklere sokan insanlar hoşunuza gidiyorsa buyurun izleyin. Ayrıca demogoji yapmayın. Konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz.
O da artık sarmıyor ki. Bot mot falan inceliyorlar. Saçma sapan şeyler. Kafa ayarı güzeldi ama.Olmaz. Technopat gibi kaliteli kanallara yazık olur.
Beğenmiyorsan izlemeyip, videoyu insan hakları aykırı olduğu gerekçesiyle şikayet edersin. Demagoji yapmıyorum, gerçekleri söylüyorum.
Ama görüyorum ki düşüncelerini anlamayıp, prim kasmak için yazmışsınız imzanızı.
Trendler neye göre belirleniyor?Youtube'da önüme hiç çocuk videosu çıkmadı? +18 video çıkmadı?
Bu içerikler biraz da Google Browser'de yaptığın aramalara bağlı olarakta çıkıyor.
Sen YouTube'da çocuk kanallarını izlersen onları önerir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.