Youtube kapatılsın

Youtube Türkiye' nin akıbeti ne olsun?

• Kapatılsın ( erişim engeli verilsin)

• Kapatılmasın

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Olmaz. Technopat gibi kaliteli kanallara yazık olur.
İzleme, prim verme o tarz videolara.
Bu tür kanallar devlet güvencesine alınmalı diyorum ama arkadaşlar konuyu başka şekilde anlıyorlar. Youtube işte kitlesi. Aradığım cevabi yazdınız hocam.

Hocam, çocuklarını para kazanmak için değişik kişiliklere sokan insanlar hoşunuza gidiyorsa buyurun izleyin. Ayrıca demogoji yapmayın. Konuyu farklı yerlere çekiyorsunuz.

Beğenmiyorsan izlemeyip, videoyu insan hakları aykırı olduğu gerekçesiyle şikayet edersin. Demagoji yapmıyorum, gerçekleri söylüyorum.

Ama görüyorum ki düşüncelerini anlamayıp, prim kasmak için yazmışsınız imzanızı.

Youtube'da önüme hiç çocuk videosu çıkmadı? +18 video çıkmadı?
Bu içerikler biraz da Google Browser'de yaptığın aramalara bağlı olarakta çıkıyor.
Sen YouTube'da çocuk kanallarını izlersen onları önerir.

Beğenmiyorsan izlemeyip, videoyu insan hakları aykırı olduğu gerekçesiyle şikayet edersin. Demagoji yapmıyorum, gerçekleri söylüyorum.

Ama görüyorum ki düşüncelerini anlamayıp, prim kasmak için yazmışsınız imzanızı.

Atatürk' ün gençliğe ne kadar önem verdiğini hitabede görebiliyorsun. Ama şuan ki gençliği de Youtube' da görebiliyorsun. Seninle burada polemik yaratmak istemiyorum.
Youtube'da önüme hiç çocuk videosu çıkmadı? +18 video çıkmadı?
Bu içerikler biraz da Google Browser'de yaptığın aramalara bağlı olarakta çıkıyor.
Sen YouTube'da çocuk kanallarını izlersen onları önerir.
Trendler neye göre belirleniyor?

Kendini bilen, belirli bir olgunluktaki insanlar, YouTube gibi mecraları gerektiği gibi kullanır. Dolayısıyla buradaki kıstas, evrensel değil bireysel olmalı. Belirli bir ölçüyü karşılayamayan kişiler içerik üretici olmamalı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı