[Doğrulanamadı] RDR2 CPY Grubu Tarafından Kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Oyun daha çıkalı 1 gün bile olmadan kırıldı. Rockstar gibi bir firma bu denli büyük oyunu nasıl koruyamıyor anlamıyorum.

dims.jpg
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Zamanında yapmadıkları şey değil. En doğru bilgi için bu adresi kullanın:
https://crackwatch.com/game/red-dead-redemption-2
Ayrıca bu oyun da sanırım Forza 3 gibi olacak. Başta konsola çıkarttılar şimdi de pc ye ama optimizasyonu yok. Bir yerde şöyle bir şey okumuştum:' Başında Nvdia logosu çıkan oyunlar optimizasyon özürlüdür.' Üstat çok doğru demiş:D
 
Denuvo olmadığı sürece kırılır, hiç kırılamayan oyunlar var denuvoda.
 
Denuvo olmadığı sürece kırılır, hiç kırılamayan oyunlar var denuvoda.
Ki denuvo sistemi mahvediyor. RDR2 hem denuvo olup hem böyle bir optimizasyona sahip olsaydı herhalde oyunu kare kare görürdük.
 
Belki Rockstar Games crack yapımcılarını sınıyordur. Belki de kendileri: "oyunu bozuk optimizasyon olarak sunalım eğer oyun kırılmazsa tamamen düzeltecek yamayı yayımlarız eğer kırılırsa PC'de bozuk optimizasyonda kalsın öyle oynasınlar diyorlardır." ki bu çok düşük bir ihtimal. Bir diğer ihtimal daha var, belki de kırılma durumunu gözlemleyip eğer kırılırsa, kırılma tehdidine karşı düzeltme yamasıyla birlikte ekstra korsan önlemi geliştiriyor da olabilir. Belki kendileri gizlice geliştirdikleri bir çeşit savunma mekanizması üzerinde de çalışıyor olabilirler ve gizlice oyuna enjekte edecekler. Her düzeltme yamasında ayrı bir önlem, ayrı bir nabız yoklaması. En iyi koruma internet bağlantısı isteyen korumadır.
 
Oyunun optimizasyonu kötü oyunun optimizasyonu kötü oyunun optimizasyonu kötü. Bu oyun çıkalı daha kaç hafta oldu? Boş yapıyorsunuz gerçekten. Yeni güncelleme gelir sorun çözülür yakın zamanda. Çok mu kolay sanıyorsunuz.
 
Engel aldığım için cevap yazamadım. Dediğiniz gibi oyun daha kırılmamış ama şimdiden oyunun ultimate versiyonunu indirebilirsiniz. Oyun ve crack inmeye başlayınca heyecanlanıp direkt konu açmıştım özür dilerim. Site rar'ın şifresini vermemiş ve fotoğraftaki sitelerden edinebileceğimizi söylüyor. Tabi arada dolandırma işleri dönüyor, belki inanıp kontur kaptıranlar olur. Uyarıyım şimdiden. :D

Annotation 2019-11-06 234030.png
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı