Resident Evil 7 Biohazard CPY Tarafından Kırıldı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşlar 24 Ocak 2017'de Denuvo x64 ile korunan oyun 5 gün içinde kırıldı. Çok şaşırdım. En erken kırılan Denuvo'lu oyun herhalde bu oldu. Geliştirici firma adına üzüldüm. Zira oyunun satışları çok iyi gidiyordu. CPY, oyunun release sürümü yani Update 1 dahil olmayan sürümünü kırmış. Ayrıca DLC'ler de dahilmiş. Buyrun NFO resmi.

nfo-render.png

Oyun fiyatları uygun olsaydı bende korsana hayır derdim, ama bu fiyatlar çok pahalı! Mesela 89 TL olabilir, ama 180 TL çok pahalı!
Hocam 100 lira üstü alınabilecek tek oyun bence Battlefield 1. Zaten ben aldım. Oyun online ve türkçe olduğu için gayet güzel sarıyor. :)

Hocam çok istedim her gün rüyamda gördüm ama 140TL verilmez bence bağımsız yapımcı Steam oyunları muhteşem oluyor bence.
140 TL vermedim 120 TL verdim. :) Zaten ona para biriktirmiştim . :) Ama cidden o parayı hak ediyor. Hem 1.dünya savaşında bilgilendirici metinler var. Hem de Osmanlı devleti ve türkçe dil desteği de var. .:)

140 TL vermedim 120 TL verdim. :) Zaten ona para biriktirmiştim . :) Ama cidden o parayı hak ediyor. Hem 1.dünya savaşında bilgilendirici metinler var. Hem de Osmanlı devleti ve türkçe dil desteği de var. .:)
(y) Hocam ben yinede Steam bağımsız yapım Undertale gibi tek kelimeyle muhteşem oyunların taraftarıyım (y) Tek sıkıntı hattım Vodafone. Steam da Vodafone ile iş birliğini bitirmiş. İlla annem veya babamın telefonunu kullanmalıyım :( Onlarda tabii ki orjinal oyun karşıtı. Hele ablam! Orjinal aldım deyince hemen "Anneme söyleyeceğim hattını kapatsın!" gibi laflar saymaya başladı. Ama o kendi gözlüğü olmasına rağmen İninal kartıyla Aliexpress'ten gidip 2 tane gözlük çerçevesi alıp ilk gün dışında hiç kullanmamış birisi.

Battlefield 1 alternatifi olarak Fistful of Frags olabilir (y)

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı