Donanım Arşivi'nin Technopat Hakkındaki Düşüncesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru söylemiş.. Burası ekran kartı önerisi isteyene 2080 ti, telefon önerisi isteyene Iphone 11, monitör önerisi isteyene Asus Rog Strix önerip duran insanlarla dolu.. Bilerek değil de, epey.com'a girip fiyata göre sıralayıp one göre yorum yapan insanlar var.. Ama genelleme yapması yakışmamış.. Donanım Arşiv'de çoğu ürünü övüyor.. Kötü yanlarını veya üst modellerle farklarını pek göz önünde bulundurmadan yorum yapıyor..
 
Ben Donanım Arşivi Epic aldım, ekran kartı funmark testinde 1080P'de 89 derece çıktı. Ekran kartı Coil Whine'lı geldi. Kendisi oyun testlerinde bilerek kapağı açık bırakıyor.
 
Çoğu kanalın yaptığı hatalar var.Örneğin donanım arşivi epicte soğutma bloğu çok az olan anakart var.Doğru hatırlıyorsam PC hocası mekanik olmayan klavyeye mekanik demişti.Technopat sistemler neredeyse toplama fiyatına geliyor(iyi topluyorlar ama indirim lazım)
 
Çok iyiyse kendisi de kullansın o zaman, videoya giriyorum dakikalar boyunca göklere çıkartıyor ürünü. Nedeni belli zaten, reklam.
Bir ara da Rampage monitörü göklere çıkartmıştı, kendisi 20 bin liralık Asus monitör kullanıyordu. Açıkçası Ali ve Recep abinin incelemeleriyle bununki karşılaştırılamaz bile.
Zaten Donanım Arşivi'nin izleyici kitlesinin bilgisi ve yaşı belli, izleyiciler ''Ooo abim önerdiyse iyidir, her şeyiyle övdü'' diye alıyor. Sonra işte kullanıyor ve bir sorun göremeyince kaliteli bir şey olarak düşünüyor.
Teknik bilgi sıfırdır.
Eğer inceleme kanalı arıyorsanız tavsiye edeceğim kanal şu, gerçekten kaliteli bir kanaldır: ModArt PC
Katılmıyorum artık technopat sosyal’in de yaş seviyesi düştü. En son forumda Hitler ve Stalin’i savunan çocuklar gördüm. Bu forumun altın çağları 2013 ve 2014 yıllarıydı. Söylediklerime bilmem katılır mısınız fakat eski tadı yok artık bu oluşumun.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı