Donanım Arşivi'nin Technopat Hakkındaki Düşüncesi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Doğru söylemiş.. Burası ekran kartı önerisi isteyene 2080 ti, telefon önerisi isteyene Iphone 11, monitör önerisi isteyene Asus Rog Strix önerip duran insanlarla dolu.. Bilerek değil de, epey.com'a girip fiyata göre sıralayıp one göre yorum yapan insanlar var.. Ama genelleme yapması yakışmamış.. Donanım Arşiv'de çoğu ürünü övüyor.. Kötü yanlarını veya üst modellerle farklarını pek göz önünde bulundurmadan yorum yapıyor..
Ben öyle bir öneri görmedim, Bütçesini belirtmesini isteriz. Örneğin ekran kartı ister Bütçesi 9.5 Bin TL'dir 200-300 Daha koy 2080 Tİ al deriz, Ancak hiçbir şekilde bütçesinin çok üstünde bir ürün önermeyiz. ( Trol hesaplar hariç )
 
Hahaha komikmiş. Topladığı sistemlerin çoğunu ondan önce biz topluyorduk burada. Xeon X3440’lu sistemler dahil. Ne desek boş.
 
Çoğu kanalın yaptığı hatalar var.Örneğin donanım arşivi epicte soğutma bloğu çok az olan anakart var.Doğru hatırlıyorsam PC hocası mekanik olmayan klavyeye mekanik demişti.Technopat sistemler neredeyse toplama fiyatına geliyor(iyi topluyorlar ama indirim lazım)
Katılmıyorum, O Kalite de olan ürünler en azından 300-400 TL daha ucuza geliyor.
Katılmıyorum artık technopat sosyal’in de yaş seviyesi düştü. En son forumda Hitler ve Stalin’i savunan çocuklar gördüm. Bu forumun altın çağları 2013 ve 2014 yıllarıydı. Söylediklerime bilmem katılır mısınız fakat eski tadı yok artık bu oluşumun.
Hitler'i bende seviyorum, Bu beni çocuk yapmaz. Ayrıca Forum'un yaş ortalaması 20'dir, Bilginiz olsun. Yaşı 15-16 Olup, Bilgisi ve davranışı 18-19 yaşındaki biri ile aynı olanları çok gördüm. Akıl yaşta değil baştadır, Yaşa bakmamalısınız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı