Adrenalin 2020 Edition 19.12.2 sorunlu sürücü mü?

Ben direk Gaming moduna alıp oyun oynuyorum. Şuana kadar oyundan atma veya donma gibi bir sorun yaşamadım. Hatta oyun ekranı indirdiğimde oluyor ancak yine akıcı şekilde oyuna girip oynuyorum. Her sistem için stabilize olmayabilir. Milyonlarca bilgisayar var sabredin yakında çoğu sistemde stabilize çalışacaktır.
Maalesef öyle zaten giriş seviye bir ekran kartına sahip olduğum için sürücüler de pek fazla iyileştirmelerden yararlanamıyorum orta seviye ve üst seviye ekran kartları iyileştirme alabiliyor şuan eski sürüme geri döndüm bir de böyle deneyeceğim sorun devam ederse işlemci, güç kaynağını ve ekran kartını servise vereceğim.
 
Steam üzerinden bana ulaşabilir misiniz? Sorunlarınız için yardım edebilirim.
Teşekkür ederim. Eklerim lakin ben genel olarak geç saatlerde vakit bulup otura biliyorum bilgisayara. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum ondan sonra sorun yaşarsam, yazarım mutlaka.
 
Teşekkür ederim. Eklerim lakin ben genel olarak geç saatlerde vakit bulup otura biliyorum bilgisayara. Temiz kurulum yapmayı düşünüyorum ondan sonra sorun yaşarsam, yazarım mutlaka.
Saat kaç gibi oturuyorsunuz? Ben 3-4'e kadar uyanığım sorun olmaz.
 
Sorunum devam etmekte, görüntü gitmesinin sürümle alakası yok sanırım, servis şart oldu.
Bendede 2 saniye aralıklarla ekranım gidip geliyordu amd cleanup utility ile güvenli modda başlatarak ekran kartı sürücüsünü ve dosyalarını sildim CCleaner ilede register temiz liği yaptım tekrardan son sürümü indirdim (indirirken clientte ek seçenekler -fabrika ayarlarına sıfırla tikle) daha sonra kur ve programı standart modda aç sorunun %70 düzelecek fakat alt tab falan yapınca geç geliyor ekran buda sürücünün daha tam stabilize calismamasiyla alakali sanırım dediklerimi güzelce yap ve tekrar dene kolay gelsin.
 
https://www.amd.com/en/support/kb/faq/gpu-601 ile güncel driverınızı silin.

https://www.amd.com/en/support/prev...500-series/radeon-rx-500-series/radeon-rx-570 Buradan 19.9.2 sürümünü yükleyin.

Daha sonra AMD Radeon Ayarlarını açın. Tercihler sekmesini seçin ve Fabrika Ayarlarına Geri Yükleye tıklayın.
Dostum aynı işlemi yaptım ama güncel yükledim suanlik sorun yok ama ALT TAB yapınca ekranım 4-5 sn kalıyor sonra geliyor bunun nedeni sürücü denmi kaynaklı,amd bu sorunu duzeltirmi ?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı