Moderatörler neden böyle?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Amacım bir fikrimi belirtmek cezalarla ilgili.

Bir şey fark ettim, burada ki yetkili insanların yaptığı cezai işlemler, bende dahil olmak üzere, bazen insanlara sanki kişisel bir saldırıymış gibi geliyor. En azından bana öyle gelmişti bir kaç kere ama anladım ki öle bir şey yüksek ihtimalle yok.
 
1.'si bahsettiğiniz konuda moderatör arkadaş ingilizce klavye kullandığından dolayı Türkçe karakterler kullanmamış. Forumda bu yazım hatası olarak kabul edilmiyor, olmayan şey için isyan etmenin de anlamı yok. "V" yerine "W" kullanmıyor mesela.

2.si moderatör konuları onaylarken hataları görmemiş olabilirler, gayet normal bir durum. Siz moderatörleri hata lüksü olmayan köle olarak falan mı görüyorsunuz anlamıyorum. Moderatörlük çok yorucu bir iş, @Motionless IN White yakın arkadaşım ve özel hayatına zaman ayıramadığı için bıraktı mesela. Sandığınız gibi yan gelip yatılacak bir iş değil. Bu yüzden her hatalarında isyan etmenin anlamı yok.

Ben arkadaşa katılıyorum çok da haklı bir şey söylemiş.
Saçma sapan şeylerden dolayı 1 saatlik ceza atıyorlar.
 
Ben 1 gün yedim 1 hafta önce. Üstelik o kadar da çok yazım hatası yoktu diye hatırlıyorum. Şu ceza olayının kurallarını değiştirseler keşke.
 
@Samet Kayalar Saçma sapan olan ne? Türkçe biliyor musunuz? Hayır. ''birşey'' değil ''bir şey'', ''çokda'' değil ''çok da'' olarak yazılıyor. Türkçe bilmiyorsunuz sonra saçma ban atıyorlar diyorsunuz. Kendinizi rezil ediyorsunuz.
Sürekli yapsa neyse de 1 kere yaptığı hatadan da 1 gün, 1 hafta ceza atmazsın.
 
@Samet Kayalar attığınız 2 mesaj da yazım hatalarıyla dolu, haksız yere isyan etmeyi bırakın. Türkçe bilmiyorsunuz moderatörlere çamur atıyorsunuz, yazık.
''okadar'' diye bir şey yok, ''o kadar'' var.
''yokdu'' değil, ''yoktu''.

Cümle sonuna da nokta koyulur. Öğren sonra çamur at.
 
@Samet Kayalar 1 günlük cezanız bulunmuyor.

Şu anki ceza sistemi gayet iyi bana göre. Eskiden 1 gündü minimum ceza miktarı.
Sürekli yapsa neyse de 1 kere yaptığı hatadan da 1 gün, 1 hafta ceza atmazsın.
Bu doğru değil.

Elimizden geldiğince, kullanıcıların işini kolaylaştırmaya çalışıyoruz.

Ama bunları yaparken de kurallara bağlı kalmak zorundayız.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı