Ailem Steam'a para yatırmamı istemiyor

Dışarı çıkıp çıkmama olayı bölgeden bölgeye değişir fakat 13 yaşında okul haricinde sürekli evde durmamalısın.

Arkadaşlarınla da güvenli yerlerde vakit geçirebilirsin en kötü birbirinizin evine gidin, konuşun ve vakit geçirin.

Asosyal biri iseniz iyi bir durum değil bu. Her insan kendisini yalnız hissettiğinde konuşacak birisini yanında ister.
 
İstanbul,Avcılar'da oturuyorum. Tek kardeşim sadece annem, babam ve ben varım. Beni dışarı yollamamaları için bir sebepleri var. Yaşıma göre oldukça küçük olmam. Sınıftaki tüm arkadaşlarım benden 10cm daha uzun. Bazı kişiler 13 yaşında 1.80 ben 1.30 , beni kaçırabileceklerini düşünüyorlar. Caddede yaşamamın çıkamamın etkisi var.
 
İstanbul Avcılar'da oturuyorum. Tek kardeşim sadece annem, babam ve ben varım. Beni dışarı yollamamaları için bir sebepleri var. Yaşıma göre oldukça küçük olmam. Sınıftaki tüm arkadaşlarım benden 10cm daha uzun. Bazı kişiler 13 yaşında 1.80 ben 1.30, beni kaçırabileceklerini düşünüyorlar. Caddede yaşamamın çıkamamın etkisi var.
O halde illa tanıdık güvenilir yaşıt komşun, akraban felan vardır onlarla vakit geçirebilirsin.
 
Arkadaşlarımın evleri çok uzak.
Tüm komşularımızla karşılaşmadıkça konuşmuyoruz. Yakınımızda akraba yok. En yakın olanı Esenler'de.
 
LOL'e 15 bin lira rahatlıkla yatırdım diyebilirim. Wolfteam'i zamanında çok oynamıştım, (2009-2012) bu oyuna da 8 bin lira yatırdım. Pişmanım. Asla para yatırmayın, alın parayı biriktirin bir gün anlayacaksınız.
 
LOL'e 15 bin lira rahatlıkla yatırdım diyebilirim. Wolfteam'i zamanında çok oynamıştım, (2009-2012) bu oyuna da 8 bin lira yatırdım. Pişmanım. Asla para yatırmayın, alın parayı biriktirin bir gün anlayacaksınız.
Oyun almak istiyorum. Bana yeni bilgisayar alındı ve tüm oyunlarım korsan ve bende korsan sevmiyorum ama zorunda olsamda. Ben parayla alınan oyunlar oynamak istiyorum. Keşke pc almak yerine ps4 isteseydim.
Evde oturup film izleyeceksin o zaman kardeşim. Bizim yapabileceğimiz hiç bir şey yok.
Sevdiğim tüm filmleri izledim. Ama bana film değil oyun lazım. Enerjimi atabileceğim, çılgınlarca eğlenebileceğim şeyler arıyorum.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı