Forumdaki kişilere ne oldu?

Yasar Kemal üstadi cok severim, tam da bu durum icin söyledigi güzel bir alinti paylasayim :)

89d6b1bd16b2243b53ad04751aa81728--words-heart.jpg


Sevgiler :)

Sonradan gelen Edit: Simdi pic lafini da yanlis anlayanlar olur. Meyvenin bile pici vardir :)
 
Ben güzel kardeşlerime bir şey demiyorum burada olmasınlar gibi bir söz söylemiyorum kardeşlerim ben sadece forum üyelerinin açtığı konuları göz önünde bulundurarak yaş ortalamasının düşme artışı gösterdiğini fark ettim.
Sosyal'de yaşı küçük kişilerin de bulunması güzel bence. Daha küçükken böyle ciddi bir platformda bulunmak ve kurallara ayak uydurmak büyük bir olgunluk kazandırır kişiye. Tamam fazla küçük kişilerden dilimizin yandığı olmuştu fakat bazı istisnalar dışında kesinlikle olması ve desteklenmesi gereken bir husus bence.

Yazımı tekrar okudum ve yaşı büyük bir kişi gibi konuştuğumu fark ettim, yaşım 17 ve sanırım bahsettiğiniz yaş seviyesini düşüren kişilerden biri de benim :D
Bak güzel kardeşim ban canım kardeşim sen güzel bir kardeşe benziyorsun benim yaşım elli.. Kız arkadaşıın arabası pislenmesin diye giydirdin bu galoşları yolda şakır şakır yürüyoruz biz ağzımızı açmıyoruz'da sen mi açıyorsun? 😁
 
Ali Güngör'ün fotoğrafına pentagram şoplayıp profil fotoğrafı yaptıktan sonra aniden kayboldu. Fazla şey biliyordu sanırım 🤔
Gercekten mi? Haberim bile yok, perma ban yemiş olabilir belki. Birden bire ortadan kayboldu çünkü. Ki profil fotoğrafı silinmiş galiba, 'T' harfi duruyor. Keske yetkili birisi ne olduğunu açıklasa.
 
Gercekten mi? Haberim bile yok, perma ban yemiş olabilir belki. Birden bire ortadan kayboldu çünkü. Ki profil fotoğrafı silinmiş galiba.

Hatırladığım kadarıyla öyle. Profil fotoğrafının ilk kez silinişi de değil. Uzaklaştırıldı mı, eğer öyleyse sebebi bu mu hiç bilmiyorum. Yetkili birinin aydınlatması iyi olur.
 
Evet maalesef eski insanlar azaldı ama yenileri geliyor. İş, güç, okul, aile derken zaman azalıyor, kıymetlileşiyor...

@Silinen üye vardı, nerede? Bilen var mı?

Ona yanlışlıkla bir uyarı verdim, sonra fark edince kaldırdık. Bundan dolayı mı bilmiyorum ama o günden beri girmiyor. Eğer bundan dolayıysa üzülürüm cidden. :(
 
Ona yanlışlıkla bir uyarı verdim, sonra fark edince kaldırdık. Bundan dolayı mı bilmiyorum ama o günden beri girmiyor. Eğer bundan dolayıysa üzülürüm cidden.
Anladım, bende sandım ki ban yedi ondan giremiyor. Profil fotoğrafının silindiğini görünce öyle bir izlenim oluşuyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı