Hepsiburada'nın inanılmaz rezaleti

FalconPaw

Kilopat
Katılım
5 Eylül 2017
Mesajlar
4.083
Makaleler
8
Çözümler
5
Hepsiburada'dan bir işlemci aldım. Ürün 1 haftadır kargodaydı. Bugünde kendi kafalarına göre iade etmişler satıcıya. Aradım talep oluşturdum. 3 gün içinde size dönüş yapacaklar dediler. Ürünü taksitle almıştım. Ve ayda 100 TL 100 TL ödeyecekler tahminimce. Ürünü yeniden satın almam için hesapta 1300 TL olması lazım. Ama para yok. Ben şimdi ne yapacağım? Kupon olarak verin dedim. Direkt yüzüme kapattılar. Lütfen yardım edin ben ne yapacağım şimdi?
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hepsiburada'dan bir işlemci aldım. Ürün 1 haftadır kargodaydı. Bugünde kendi kafalarına göre iade etmişler satıcıya. Aradım talep oluşturdum. 3 gün içinde size dönüş yapacaklar dediler. Ürünü taksitle almıştım. Ve ayda 100 TL 100 TL ödeyecekler tahminimce. Ürünü yeniden satın almam için hesapta 1300 TL olması lazım. Ama para yok. Ben şimdi ne yapacağım? Kupon olarak verin dedim. Direk yüzüme kapattılar. Lütfen yardım edin ben ne yapacağım şimdi?
Aynısını ben de yaşadım benim kargom da dağıtıma çıkmadan geri yollanmış. Bunların kafaları falan mı güzel?
 
Suç tamamen Hepsiburada'nın. Aptal gibi gidip kargomu yanlış yere götürdüler. Sonrada iade ettiler kafalarına göre.
O işlemi satıcı yapmış olmasın. 🤔 Kargonun yanlış yere gitmesi de kargo şirketinin hatası olmasın? HepsiJet'mi kargoyu dağıtıma çıkarmıştı yoksa başka bir kargo şirketi mi?
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı