Kur'an-ı Kerim'in değişime uğramadığına dair kanıtlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı tanrı neden önce gönderdiği kitapları koruyamadı acaba, sadece soruyorum 🤔

Bana yerçekimini açıklayan bir din söyler misin?
Bence o tanrı yok ama neyse... Şimdi dinciler linçler falan, daha sorduğum sorulara kızgın atıp tek kelime bile yazamayan arkadaşlar var :D
 
Hocam elimden geldiğince bütün attığınız ayetleri inceleyip cevap vereceğim. Beklemede kalınız.

Ben gülmekten yazamadım. Gerçekten iradene hayranım. Çok şey etme sende onlar gibi CTRL-C / CTRL-V yap okuma araştırma zahmetinde bulunmayacaklar ne de olsa attığın argümanlara. Sadece alay etmeyi biliyorlar. Bak nasıl bozuldular konu nasıl evrilip çevrilip başka yerlere bağlanmaya çalışıldı, hayır reddetme içgüdünü anlarımda bari bilgili insanlara karşı komik paylaşımları kopyala yapıştır yapma karşındaki muhatap alıp senle güzelce tartışsın.

Sorsan okuduk kitabı derler.

7. güneşin çamura battığını iddia ediyor. (Kehf: 86)

Güzel okumuşsun. Her kitabı böyle okuyorsan zaten çok işimiz var :D
 
Peki hocam Hz.Muhammed neden diğer dinleri de Allah'ın gönderdiğini ve bozulduğunu söyledi? Bu konuya da bakacağım.
Ben de yeni bir din ile çıksam diğer dinlerin bozulduğunu iddia ederim.
 
Şu dini konuları açmanın da bir faydası görmüyorum. Zaten inanmayan bir insan sizin sunduğunuz bu argümanları zaten geçip bu noktaya ulaşıyor zira söylediğiniz şeyleri yillardir okuyorum. Dediğiniz gibi din inanç meselesi inanip inanmamak size kalmış ancak burada bu konuyu açıp da bir fayda sağlanacağını düşünüyorsaniz yanılıyorsunuz bence.
 
Hani bütün insanlar eşit yaratılmıştı, sizin algılıyabildiğinizi diğer insanlar niye algılamıyor peki? Asıl siz akledemiyorsunuz.
Üslubunuza dikkat edin. Sizin karşınızda, arkadaşınız yok. Bu birincisi. İkincisi, tüm insanlar eşittir. Fark ancak takvâda olur.

“Arabın Arap Olmayana Takvâ Dışında Bir Üstünlüğü Yoktur” Hadis-i Şerif

"Siyah derili olanın beyaz derili üzerine bir üstünlüğü yoktur, beyazın da siyah derili üzerine bir üstünlüğü yoktur." Hadis-i Şerif
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı