Powercolor HD 6670 overclock

Voltaj hakkında pek bir şey anlamadım sadece yükteyken çektiği gücü göstermiş (1.15V) bem 1250 memory 850'de çekirdek frekansı için voltajı kaç yapayım ?
 
İyiymiş :) Recep abi IceQ soğutmaları Direct CU II soğutması kadar iyimi ? Powercolor ve Sapphire kartlar var ama onların soğutması nasıl ? XFX'i de merak ettim :D
 
IceQ nasıl peki ? Powercolor ve Sapphire soğutmaları iyimi ? Powercolor tek fanlı oluyor (geneli) bunlar yeterli mi ?

Hepsinin soğutması gayet iyi ama dediğim gibi kendin de araştır. Isı boruları GPU'ya değince çok fark ediyor...
 
Recep abi başka bir program önersen Rivatuner'dan hiç bir şey anlamadım da :) ATI Tray Tools ya da Catalyst'in Overdrive'ını mı kullanayım ?
 
Recep abi başka bir program önersen Rivatuner'dan hiç bir şey anlamadım da :) ATI Tray Tools ya da Catalyst'in Overdrive'ını mı kullanayım ?

RivaTuner'dan bir şey analamdıysan ATI Tray Tools'dan hiç birşey anlayamazsın. Amam CCC'yi kullanabilirsin. Bir de GPUTool var ama büyük ihtimalle kartını desteklemiyordur.
 
ATI Tray Tools'da ne yapacağımı az çok çözmüştüm :D ATI Overdrive nasıl?(ilk denemeler açısından)

Recep abi, ATI Overdrive'la 850 çekirdek 1100'de memory frekansı yaptım :) Şuan iyi bence

Recep abi eğer birini alacak olursan IceQ mu alırsın Powercolor mı? (DirectCU II deyip işin içinden çık :D )(HIS'in soğutmasına mı IceQ deniyor yoksa IceQ ayrı markamı?)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı