GNU/Linux masaüstü görünümleriniz

Bence yandaki panel "Dash to Dock", eğer öyleyse bu bir GNOME shell eklentisi. KDE için benzerlerini bulabilirsin. Hatta KDE'de daha güzelleri var.
O tasarımı Latte Dock ile yapıyorlar fakat o resimde en altta noktalardan oluşan bir tuş var ona basınca tüm uygulamalar geliyor önüne onu nasıl yapabiliirm? Onu bulamadım.
Bir şey sorabilir miyim simple menu iconunu nasıl değiştirebilirim?
Simple Menu'ye sağ tıkla > Configure Simple Menu > Gelen panel de General kısmında icon seçeneği var ona tıklayıp istediğin icon'u seç.
 
O tasarımı Latte Dock ile yapıyorlar fakat o resimde en altta noktalardan oluşan bir tuş var ona basınca tüm uygulamalar geliyor önüne onu nasıl yapabilirim? Onu bulamadım.
GNOME masaüstü ortamının olayı o, uygulamalar öyle bir arayüzde sıralanıyor. Eklentinin özelliği değil yani. KDE'de benzerine rastlamadım.
 
1.
Screenshot_20200422_231530.png

2.
Screenshot_20200422_192954.png

3.
Screenshot_20200422_203343.png


Alakasız olacak fakat bir süre foruma girmeyince 47 bildirim gelmiş.
Ne güzel bir şey unutulmamışım.
 
Bu görselde sol tarafta bulunan panelin adı ne olarak geçiyor? KDE için bulabilir miyim?
Masaüstü GNOME olduğu için, eklentiyi KDE üzerinde kullanamazsın fakat benzetmek çok kolay. Latte Dock’un herhangi bir yönden sonuna “Application Dashboard” eklersen uygulama menüsü açılacaktır. Ya da Simple Menu’ye sağ tıklayıp seçebilirsin.
 

Geri
Yukarı