LGBT nedir ve ne oldu da popülerleşti?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Senin uygun görmemen ve doğaya aykırı olduğunu düşünmen bu konuda sana söz hakkı vermez. İnsanlar özgür ve kişisel haklarını çercevesinde yaşamak zorundadırlar. Bu konuyu burada tartışmaya bile açık olmamalıdır.

Sana zararı olan veya seni ilgilendiren bir olay var mı? Yok. O zaman yorum yapmaya hakkının olduğunu da düşünmüyorum.

Dikkatli okursan "bence" dedim. Bu benim şahsi fikrim. Dediğin gibi nasıl bana yorum hakkı düşmüyorsa sanada benim görüşüme yorum yapma hakkı düşmüyor.
 
Olay basit arkadaşlar, sizin hayatınıza müdahale ediyorlar mı veya bir etkisi oluyor mu yaşam standartlarınıza? Hayır. Konuşmayı bırakın, hayatlarını yaşasınlar.
Dikkatli okursan "bence" dedim. Bu benim şahsi fikrim. Dediğin gibi nasıl bana yorum hakkı düşmüyorsa sanada benim görüşüme yorum yapma hakkı düşmüyor.
Anlamadın hocam. İnsanların hayatlarına ''bence'' kelimesi ile giremezsiniz. Bunu anlatmaya çalışıyorum.
 
Merhaba. Ben de lgbt bir bireyim. İslam'da lut kavmi lanetlendiği için homofobik kişiler tarafından saldırılara uğruyoruz. Fakat biz size hiçbir şey yapmamamıza rağmen bize yapmadıkları şeyler kalmadı. Lut kavminin lanetlenme sebebi hayvan tecavüzleri ensest ilişkiler ve daha söylenemeyen ahlaksızlıkardı, fakat biz bugüne kadar ne hayvan tecavüz ettik, ne ensest ilişkiye girdik, ne de para karşılığında pis işler yaptık. Evet bazı kişiler bu homofobiklerin islamı göstererek islam karşıtı şeyler paylaşıyor ama neredeyse hepsi haklı. İnşallah burada da homofobiklerle uğraşmam.

Lgbt bir birey olmak bizim suçumuz değil biz doğuştan beri böyleyiz siz bunu anlamak istemiyorsunuz.

Hocam doğuştan nasıl oluyor o en fazla %25 değil mi isterseniz homofobik olamıyor musunuz?
 
Lezbiyen, Gay, Biseksüel ve Transseksüel kelimelerinin baş harflerinden oluşur. Nivea ve Decathlon da cinsiyet ve cinsel yönelime karşı yapılan ayrıştırmaya karşı çıkmak için yaptığı paylaşımlar hakkında toplum tarafından "Vay efendim eşcinselleri destekliyor" gibi hakaretler aldılar.

İsteyen LGBT olur isteyen olmaz. Kişinin kendi tercihi, yargılamak kimseye düşmez. 21. yüzyılda hâlâ insanları din, dil, ırk ve cinsel yönelimlerine göre ayrıştırıyoruz.
 
LGBT topluluğuna mensup olan kişiler normal insanlar gibi muamele görmek istediklerini söylüyorlar (çünkü normal insanlar) ama niyeyse kendilerini savunmak için özel bir aya ihtiyaç duyuyorlar. İlginç. Bir anda popülerleşmesinin sebebi ise bilinçsiz destekleyiciler.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı