CS:GO hileciler nasıl oynuyor?

The night joker

Hectopat
Katılım
1 Nisan 2020
Mesajlar
647
Çözümler
1
Daha yeni bir hesap açtım ve 3. maç yoldaş girdim. 3.'de karşıya 2, benim takımıma da 1 hile geldi. Maçı kazandık, ilk defa takımıma bir hile geldi ve çok garip bir deneyimdi. Bu arada karşıdaki hileciler bayağı aptaldı. 2 kill, 3 assist yaptım, bir de adama normal baktığımda normal gözüküyor ama izleyici moda geçtiğimde yere bakıyor. Bunun sebebini bilen var mı?
 
Bu şekilde vuruyorlar:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
 
Yere bakiyor olarak gozukuyor ama aslinda o kendini 3 şahıs kamerasından görüyor. Adam yaklasti mi mouse'a rastgele tıkliyor ve bum hs :D
 
CS:GO'da sadece 1 kere hile yaptım ve ilk yaptığımda da ban yedim . Hile ile rekabetçi oyunlarda üstünlük sağlayan insanlar oyundan ne zevk alıyor bilmiyorum . Karşınıza bir hileci geldiği zaman yapmanız gereken hileciyi olabildiğince ifşa etmeye çalışmak (overwatch) ve sohbet'ten ona prim vermemek , ''omg hacker report'' falan yazdığınız zaman adamın hile yapma isteği artıyor.
 
CS:GO'da sadece 1 kere hile yaptım ve ilk yaptığımda da ban yedim. Hile ile rekabetçi oyunlarda üstünlük sağlayan insanlar oyundan ne zevk alıyor bilmiyorum. Karşınıza bir hileci geldiği zaman yapmanız gereken hileciyi olabildiğince ifşa etmeye çalışmak (Overwatch) ve Sohbet'ten ona prim vermemek, "omg hacker report" falan yazdığınız zaman adamın hile yapma isteği artıyor.

Adamların 3üde Rus'du ne konuştuklarını bile anlamadım alttan yazdıklarını falan reportladım saldım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı