Neden hâlâ CS:GO oynuyorsunuz?

Bu patates bilgisayarda akıcı ve beni etkileyen 3 oyundan birisi, yeni bir bilgisayar alana kadar da oynamaya devam edeceğim (önümüzdeki 4 yıl).
 
hqdefault.jpg
 
Bu oyunun D'eagle atılan Hs'nin zevkini hiçbir oyunda bulamadığım için oynuyorum. Arkadaşınla olunca sarıyor. Bence insanların yaptığı iki yanlış var: Solo girmek. Üst üste defalarca girmek.
 
@DanyW Arkadaşımla vaktimi ayırıp bu oyuna girdiğimde hile kullanan kişilerle eşleşiyorsam bu oyun benim için çöptür. Oyunu sevmediğimi söylemedim zaten. Bir insan sevmediği bir oyuna yüzlerce saatini vermez. Valve, bileğinin hakkıyla oynayan oyuncuları önemsemiyor. Bunu anlayın artık. Kendine rakip olarak gördüğü oyunlar parlamaya başlayınca çocuk kandırır gibi oyuna ufak tefek yenilikler getiriyor. Bunu hepimiz biliyoruz. Neredeyse her sene "CS:GO, Source 2 ile yenilenecek!" haberleri çıkıyor meydana. Buna da şahit oluyoruz her seferinde.

26 sayfa mesaj olmuş. Tekrar tekrar yazmama rağmen her seferinde biriniz çıkıp "İşine gelmiyorsa oynama" gibisinden sözler yazıyor. Benim derdim burada oyunu kötülemek değil, anti hile sisteminin rezalet seviyelere ulaşmasını eleştirmek. Oyunu oynama isteğim bu yüzden seneler içinde gün gün eridi bitti. Gün geçtikçe de oyunun kitlesinin tuhaf bir hal alması da cabası. Ben bu foruma her 5 girişimden 2'sinde "Hile kullanmadığım halde VAC ban yedim" konuları ile karşılaşıyorum mesela. Ben bu konuyu haksızlığa gelemediğim için farkındalık yaratmak adına açtım. Hile ile eşleştiği zaman öfkelenmeden oyuna devam edebilen kişiler konuyu direkt geçebilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı