Sizce seviyor muydu?

shaneP

Decapat
Katılım
29 Nisan 2019
Mesajlar
21
Merhabalar.

Bundan yaklaşık 3-4 yıl önce bir olay yaşadım. Bir kız ile konuşuyordum sürekli. Onceden de bir birimizi tanıyorduk. Neyse, bir yerden sonra ondan hoşlanmaya başladım ve en son açılmaya karar verdim. Açıldığım zaman ise beni gerçekten kırmak istemediğini söyleyerek kibarca reddetti. Sonrasında öğrendim ki yanında arkadaşı varmış (3'ümüzün aileleri gerçek hayattan tanisiklar.). Acaba yanındaki kız ailesine söyler diye falan mı korktu artık bilmiyorum. Neyse, 1-2 gün sonra tekrar konuşurken bana hâlâ hoşlanıp hoşlanmadığımı sordu, ben de bilmiyorum cevabını vermiştim ama hâlâ seviyordum. Simdi size sorum şu: sizce evet deseydim ne olurdu? Bunu soruyorum çünkü yıllarca aklımdan çıkmadı bu soru.
 
Son düzenleme:
Merhabalar.

Bundan yaklaşık 3-4 yıl önce bir olay yaşadım. Bir kız ile konuşuyordum sürekli. Onceden de bir birimizi tanıyorduk. Neyse, bir yerden sonra ondan hoşlanmaya başladım ve en son açılmaya karar verdim. Açıldığım zaman ise beni gerçekten kırmak istemediğini söyleyerek kibarca reddetti. Sonrasında öğrendim ki yanında arkadaşı varmış (3'ümüzün aileleri gerçek hayattan tanisiklar.). Acaba yanındaki kız ailesine söyler diye falan mı korktu artık bilmiyorum. Neyse, 1-2 gün sonra tekrar konuşurken bana hâlâ hoşlanıp hoşlanmadığımı sordu, ben de bilmiyorum cevabını vermiştim. Simdi size sorum şu: sizce evet deseydim ne olurdu? Bunu soruyorum çünkü yıllarca aklımdan çıkmadı bu soru.
Buna benzer bir olayı daha önce yaşadım çok kötü bir duygu .
 
@shaneP Hiç bir kız ailesinin sevgili işine iyi gözle baktığını görmedim. Bunu biz asla bilemeyiz umarım en yakın zamanda kendisi ile görüşür ve cevabınızı alırsınız :(.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı