TürkNet fiber kaliteli midir?

Katılım
28 Ağustos 2020
Mesajlar
11.596
Makaleler
9
Çözümler
135
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar bugünlerde internet sağlayıcısı değiştirmeyi planlıyorum. Evimde fiber altyapı var. TürkNet kullanmayı düşünüyorum. Öncelikle şu an kullandığım ISS Türk Telekom ve açıkcası yine çok iyi gerçekten kaliteli ama 24 Mbit kullanıyorum. TürkNet 100 Mbit'i 85 TL'ye verince TürkNet'e geçmeyi planlıyorum. TürkNet'i önerir misiniz?
Bir de modemleri kaliteli mi sizce?
Şimdiden teşekkürler.
 
Ben Milennicom öneririm. Arkadaşım kullanıyor ve 96 Mbit'in altına düştüğü anda arıyor ve anında düzeltiyorlar. Şu ana kadar hiçbir sorun da yaşamadı. Ben de taahhütüm bitince Milennicom'a geçmeyi planlıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Geçmelisin. Bana Fiber olmayan yerde bu hızı veriyorlar. Ben memnunum.
Ekran Görüntüsü (15).png
 
TürkNet'e geçeli yeni oldu, yaklaşık 20 gündür kullanıyorum. Fiber olması için 85+10 TL vermeniz gerekiyor, internet olarak çok memnunum, kopma takılma kesinti olmadı daha. Aldığım hızlar çok tutarlı 71'in altına düşmüyor (altyapı 75 Mbit) upload hızları ise genel olarak 7-8 arası. Modem olarak TP-Link kullanıyorum oradan almadım fiyatı çok fazlaydı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Fiber altyapı olunca sorun yaşamamış genellikle insanlar hocam. Sizin altyapı fiber mi?

Türk Telekom Fiber altyapısına sahibim, altyapı gelir gelmez başvurdum ve 2 ay boyunca oyaladılar kurulum için. En son kuruluma geldi ekip ve modemi yerleştirince Türknet beni arayıp size hizmet veremiyoruz falan filan dediler, boşu boşuna 2 ay boyunca beklettiler, bir de gelen ekip evin salonunda kocaman bir boya kalıntısı bıraktılar. (Modemi bantla duvara yapıştırdılar o yüzden)
 
Son düzenleyen: Moderatör:

Yeni konular

Geri
Yukarı