Cyberpunk 2077 neden korsanı engellemiyor?

DRM'e karşı olduğunu herkes bilmiyor, yani bayağı kişi araştırmamış. Ben yıllardır biliyorum, olay Cyberpunk 2077 ile alakalıydı aslında.

Aslında haklısın. Herkesten kastım biraz korsan camiasıyla içli dışlı olanlardı. Marcin ve Michal korsancının önde gideniydi. Başka ülkelerde gördükleri oyunları alıp, CD'ye çekip Polonya'da satıyorlardı çok eskiden. CDPR'ı da haram parayla kurdular zaten. 😂
 
Aylık 30TL verip alacağım sanırım. Niye ben bir anda oyun için heveslendim, bilmiyorum. Almalı mıyım sizce?

Hocam bende heveslenip satın aldım fakat bakalım Witcher 3 oyununu çok beğenememiştim. Oyun bana çok karışık gelmişti fakat Cyberpunk 2077 oyununu bence beğenebilirsiniz.
 
Nasıl bir inceleme yapacaksınız acaba? Yapacağınız incelemeyi sabırsızlıkla bekliyorum. 😀
Muhtemelen uzun olacak. 🙂
İlk inceleme öyle aman aman bir uzunlukta olmayacak, zira uzatırsam spoiler verebilirim ve bunu kimse istemez. Ancak optimizasyon ve oyun tarzını vs. anlatabilirim, tahminen optimizasyon için şehirde araç ile turlayıp biraz gezeceğim halde bir video atacağım. Oyun tarzını spoiler olmasın diye aşırı bilgi vermeden ne tarz olduğunu vs. yazacağım. Ancak 1 ay sonrasında artık spoiler verebileceğim çünkü oyunu birden fazla kez bitireceğime eminim, yani ilk açacağım konu ön inceleme gibi bir şey olacak.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı