Eski yılları çok özlüyorum

2016 gerçekten çok kral bir yıldı. Burak Oyunda'nın en iyi zamanlarıydı. Dolar düşüktü, ben küçüktüm, insanlar bu kadar kötü değildi...
Aynı şekil ben de. 9 yaşındaydım Enes Batur Happy Wheels videoları çekerdi, insanlar evet çok iyiydi, o yılın tek kötü yanı darbe girişimi oldu.
 
Eski günler ne güzeldi , geçmiş daha iyidi sanki 8 yaşlarımda arklarla falan shile inerdik dolaşırdık şimdi kimsede eskisi gibi değil.
 
2015-2016'nın değerini yeni Steam hesabı açtığımda arkadaş eklemek için 50 liralık alışveriş yaptığımda anladım. Normalde Steam'ın istediği 5 dolar ama malum ekonomi.
 
Geçmiş yıllara bakmak yerine, gelecek yıllarda daha güzel anılar yapmaya çalış. Ben şu anda 12.sınıfım ve derste çalışıyorum, geziyorum, işte de çalışıyorum. Bu senin hayatı nasıl şekillendireceğine bağlıdır. Ayrıca '' Gelecekte yaşanacak olan her büyük olay geçmişte planlanmıştır.'' demiş.
 
Sanki duygusuzlaştım gibi geliyor artık bana. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum, üzülünülmesi gereken şeylere üzülemiyorum, duygularımı kaybetmiş gibiyim neden böyle oldu anlamıyorum. Normal bir şey mi acaba?
 

Geri
Yukarı