Hangi yeni nesil konsolu almak mantıklı olur?

Konsollarda ek vergiler var biliyosunuz. Onlar bittikten sonra almayı düşünüyorum. Şu anki fiyatları ile ek gümrük vergileri kalksa ne kadar olur? PS5 ve Xbox seriesler için diyorum. Özellik olarak hangisi daha mantıklı olur? PS5 özel oyunları da çok hoşuma gitti. Şimdiden teşekkürler.

Hocam ikisinin de fiyatları aşağı yukarı aynı olduğu için ikisinden de aynı miktarda vergi azalacak yani fiuatlar yine eşit olacak. Dediğiniz gibi PS5 özel oyunlar güzel ve joystick açısından PlayStation serisini daha güzel buluyorum.
 
PS5 çıkmadan oyunları hatta 2.ellerk mi çıkmış?
Haberim yoktu sağ ol.

Konsolu alacak ve 2.el piyasasını mı bekleyecek?
Karıştırıyorsun galiba?

Konsolu çıktığı gibi almayı düşünmüyorum. Vergiler kalktığında düşünüyorum. Fiyatlar bir otursun ikisinde birini düşünüyorum. Ve ya PS5 ve Xbox Series S ikiliside iyi olur aslında.
 
Eğer halihazırda iyi bir PC'ye sahip iseniz PS5 alıp, sadece exclusive oyunları kutulu alarak devam edebilirsiniz. Yok eğer iyi bir PC'niz yok ise. İyi bir PC alın ve Gamepass'e abone olun

Dipnot: Normalde Xbox alın derdim, eğer %50 ek vergi olayı kalkarsa bu yorumumu Xbox Series X alın olarak değiştirdim farz edin çünkü bazı Xbox özel oyunları ilk Xbox'a çıkacak, belli bir süre sonra PC'ye gelecek.
 
XBOX. Bizim ülkemiz de PS5 tutmayacak. Halbuki PlayStation 1-2-3 zamanlarında ülkemizde PlayStation'dan öte konsol yoktu. Oyunlar ucuzdu gerçi 1-2-3 zamanlarında. Şimdi PS5 alsan yanına 5 tane oyun alsan 3000 lira ediyor. XBOX, Gamepass sisteminden ötürü daha mantıklı.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı