Türk Telekom Fiber Pişmalığı

Çoğu köy daha iyi konumda. Bizim köyde 2012'den beri FTTB/xDSL saha dolabı var :D

Elinizde WAN portlu modem varsa, çalıştırmayı deneyin. Eğer çalışırsa kendi modeminizi alın derim.

TT'den medet ummak en büyük hatalardan biri olacaktır çünkü adamı sinir hastası eder.

Hocam vallaha haklısınız ben en iyisi bir router falan almayı deneyeyim yoksa bu iş gerçekten böyle olmayacak :)
Hayır yine köyde falan da yaşamıyorum. Bolu'da yaşıyorum. En güzel yerlerinden birinde ikamet ediyorum ama işte aldığım hizmet bu şekilde yapacak bir şey yok sanırım artık. Babama diyorum. Router alalım diye ama almıyor sen niye memnun değilsin ki diyip duruyor bende inanılmaz sinirleniyorum. İnat da inat hayır maddi durumumuz da fena değil ama almıyor. Neyse artık CAT7 çekerim başka yapabileceğim birşey yok galiba.
 
Zyxel vmg1312-t20b modemi şiddetle tavsiye ederim tam bir f/p ürünü yalnız şuna dikkat edin 2020 üretimlerinde anten yok 2019 ve öncesi üretimlerde anten var turknet’e geceli 1 hafta oldu 35mbit paket sabit 30-33mbit hiz alıyorum wifi de hiç bir kopma vs yok aynı anda iptv Online oyun YouTube vs hepsi açık olmasına rağmen banamısın demiyor
 
Eki Görüntüle 732449

Arkadaşlar, yok, olmuyor. Ben artık kafayı yemek üzereyim. Kaç defa aradım. Bir şeyler yapın, kesiliyor dedim. Ve evet bugün modem adeta elimde patladı, şu an bu siteye girebilmek için 3 defa yeniden yükleye bastım, sonunda girebildim. Gördüğünüz gibi verdikleri afedersiniz aptal yeridir. Bu ZTE H298A cihazı tamamen sorunludur. Türk Telekom fiber kullanacaksanız bu modemden uzak durun. Diğer bir tavsiyem ise kendi cihazınızı alın. Bu firmayla ilişkimi keseceğim nefret doluyum nefret. Oyun oynayamıyorum. Instagram'da mesaj bile atamıyorum. Böyle bir modemden daha doğrusu routerdan uzak durun. Yukarıda zaten kararsızlık derecesi bayağı belirli bana sorarsanız.

Vallahi ben de aynı dertdeyim. Bıktım, bıktım İstanbul'un orta göbeğinde. Telekom berbat, musteri hizmetlerini arıyorum, her şey normal diyor. Daireye yeni hat cektim, 5 modem degistirdim, nefret etim. 1 ay kaldi zaten sozleşmeye daha tovbe.
 
Aynen candır, bir kopma problemini 4 haftada çözemeyen rezil kurum. Sırf taahhüt yok diye milleti iyi dolandırıyorlar.

Elinizden öpüyorum. Böyle lanet bir firma yok 2 aydır internetimi baglatamadi ve 1MB bile kullanmadığım internete para verdim. Haram zıkkım olsun. TürkNet (isminde Türk olması bile bunlara haram olmalı) dolandırıcı bir firmadır.
 
Turknet gibi firmalar alt yapı sorunlarında müşteri şikayetini alır Türk Telekom’a iletir TT’un saha ekipleri müdahale eder yani burada Turknet’in bi sucu yok bence birde il’e göre değişiyor sanırım bu TT saha ekiplerinin çalışması mesela ben Sakarya hendekteyim hiç bir sorun yaşamadım 12 saat içinde çözülmüştü sorun
 
Elinizden öpüyorum. Böyle lanet bir firma yok 2 aydır internetimi baglatamadi ve 1MB bile kullanmadığım internete para verdim. Haram zıkkım olsun. TürkNet (isminde Türk olması bile bunlara haram olmalı) dolandırıcı bir firmadır.
Burası TurkNet FanBoyları ile dolu, adama gösteriyorsun ona rağmen yok daha iyi diyor, müşteri hizmetleri bile yok, kendi altyapılarında değilsen süründürüyorlar insanı. Türk Telekoma 30-40 TL daha fazla veririm en azından adam akıllı hizmet alırım.
 
Burası TürkNet fanboyları ile dolu, adama gösteriyorsun ona rağmen yok daha iyi diyor, müşteri hizmetleri bile yok, kendi altyapılarında değilsen süründürüyorlar insanı. Türk Telekom'a 30-40 TL daha fazla veririm en azından adam akıllı hizmet alırım.

Kesinlikle katılıyorum, böyle rezil, adi bir firma yok bana ilk ay bedava dediler aldık, sonra kendi adamları bağlamak için geldi Türk Telekom'da sıkıntı var dedi Türk Telekom geliyor TürkNet bağlayamadı dedi sonuç olarak 2 ay böyle geçti ilk ay bedava yalan oldu üstüne üstlük kullanmadığım bir internet için faturaya gecikme bedeli ödedim, sonraki ay da yine faturayı ödedim yine bağlayamadılar, çektiğim sıkıntı haddi hesabı yok. Böyle rezil kepaze lanet bir firma yok kimseye de aldırmayacağım.
 

Geri
Yukarı