GTA IV vs GTA V

GTA 4 mü yoksa GTA 5 mi daha iyi?

  • GTA IV

    Oy: 95 42,4%
  • GTA V

    Oy: 129 57,6%

  • Oy verenlerin toplamı
    224
GTA 4'de 5'de ilk çıktığı günden beri oynarım. İkisininde güzel yönleri var. GTA 4'de fizikler daha iyi fakat çok bugluydu. Araba sürmek rahat değildi. GTA 5'de harita büyük ve Los Angeles havasını gerçekten yaşatıyor. Online kısmından bahsetmiyorum bile.
 
Hangi oyunu daha iyi buluyorsunuz? GTA IV mı yoksa GTA V mi? Çoğu oyuncu GTA IV ın daha iyi olduğunu savunuyor.
GTA V, GTA IV'den fersah fersah üstündür arkadaşlar, bu asla tartışılamaz, GTA 4'ün "gerçekçilik" adı altında oyuna, oyunu daha da hantallaştıran ve oyun süresini uzatan, fizikler getirmesi, optimizasyon sorunları, görevlerin aşırı bayık ve amelelikler ile dolu olması, hikayenin o kadar ciddi ve karanlık olmaması, oyunun karanlık temasının oyunu oynarken daha da baydırması gibi etmenler GTA 4'ü GTA 5'den asla üstün yapamaz, GTA 5 GTA 4'e göre daha eğlenceli bir senaryo, daha çeşitlilik, oyunu daha da sıkıcılaştırmayan mekanikler, görevlerin zevkli olup oyunun haritasına gayet iyi bir biçimde yedirilmesi ve optimizasyonunun GTA 4'ten kat kat daha iyi olması bu oyunu GTA 4'ten kötü bir oyun yapmaz aksine daha iyi bir oyun yapar, kim ne derse desin GTA 4'ün fiziklerinin "gerçekçi" olması o oyunu mükemmel veya daha iyi yapmaz, çoğu kişi oyuna GTA 5'den iyi derken sürekli fizikleriyle karşılaştırıyor ve bu bir noktadan sonra bana fan boy'luk gibi gelmeye başladı çünkü GTA 4'den bahsederken tek övülebilecek kısım fizikler oluyor ve görev yapısının ve oyunun sıkıcı olması gibi etkenler fizikler iyi olsa bile GTA 4'ü kurtarmıyor.
Ayrıca hikayede bazı ölümlerin gerçekleşmesi mi oyunun hikayesini daha karanlık ve ilgi çekici yapıyor mu bilmem ama GTA 4'ün hikayesinde pek bir olay yok.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı