pastalicikolata
Hectopat

Eskiler eskiden güzeldi...Hangi oyunu daha iyi buluyorsunuz? GTA IV mı yoksa GTA V mi? Çoğu oyuncu GTA IV ın daha iyi olduğunu savunuyor.
Eskiler eskiden güzeldi...Hangi oyunu daha iyi buluyorsunuz? GTA IV mı yoksa GTA V mi? Çoğu oyuncu GTA IV ın daha iyi olduğunu savunuyor.
Ne? Şaka mı ediyorsunuz yoksa oyunu oynamadınız mı? GTA V'in hikayesi kadar iyi kurgulanmış hikaye çok az piyasada. Ha bana inanmıyorsanız gidin Dost Kayaoğlu'dan dinleyin. Şaka gibi gerçekten. GTA V vs GTA IV videosu izleyip mi geldiniz?kötü renk paleti, iğrenç şehir atmosferi, berbat ötesi kontroller... Daha sayayım mı?
GTA IV fizik olarak gerçekçilik olarak kesinlike GTA V'i kesinlikle ezer.
Bir kere GTA V'te adama yumruk atıyorsun tek yiyor.
GTA IV içinse adama vurduğun zaman savruluyor, tek yemiyor.
Ayrıca GTA IV'te bir kadına vurduğunda bazen erkekler sana saldırabiliyor.
Senaryo olarak ise GTA V açık ara tokatlar. GTA IV'ün senaryosu gereksiz yere çok ciddiyken,
GTA V ise daha eğlenceli bir senaryo sunuyor ve başarıyor.
Şahsen önüme GTA IV mü GTA V mi diye sorsalar kesinlikle GTA V derim ama bende çok özel bir yeri olduğu için GTA IV.
GTA 4'ün senaryosunun da ciddi veya karanlık olduğunu düşünmüyorum, oyun daha gri tonları kullanıyor ve birkaç karakter ölüyor diye yaptığımız amelelik ciddi olamaz.Abi bence GTA 5'in GTA 4 gibi fizikleri gerçekçi yapalım gibi düşünüldüğünü düşünmüyorum, GTA V oynarken çok sıkmayacak, oyunu baltalamayacak fiziklerle yapılmış, GTA 4'te araba fizikleriyle bir görevi yapmak bazen işkence gibi geliyordu, hızlı araba takip görevlerinde, kovaladığımız arabanın yolda yağ gibi akıp giderken, bizim oyunun fizikleriyle emanet emanet gitmemiz gibi gibi, araba takip olayı GTA 5'de de vardı ve araba fizikleriyle rahatça arabayı takip edebiliyorduk.
GTA 4'ün NPC fiziklerini severim ama GTA 5 genel kalite anlamında GTA 4'ten gözle görülebilir şekilde üstündür. GTA 4'ün optimizasyon gibi oyunu baltalayan sorunları var, GTA 5'de hiç bu tarz bir sorun yaşamamıştım. GTA 4'ü bende severim, benim içinde özel bir yeri var ama adam akıllı oynayabildiğimiz bir oyun değil.
GTA 4'ü oynadınızmı? Nasıl böyle bir yargıya ulaştınız??Tabii ki de hayır GTA 4, GTA 5'in yanında solda sıfır kalır.
Buradakilerin oynamadan yorum yapacağını pek düşünmüyorum.GTA 4'ü oynadınızmı? Nasıl böyle bir yargıya ulaştınız??
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.