Cyberpunk 2077 Optimizasyon Faciası

PC alırken onca para veriyorsunuz keyifle oyununuzu oynamak için, ama sözde yedi senedir geliştirilen oyun optimize edilmediği için sisteminizden randıman alamıyorsunuz. Oyunları da iyi zaman geçirmek için oynuyorsunuz ama optimizasyonu leş olduğu için bugdan, FPS droptan geçilmiyor işkenceye dönüşüyor.

Hal böyleyken nasıl hala bu oyunu savunabiliyor bazı arkadaşlar anlamıyorum.
Allah rızası için büyük harfleri doğru kullan, lütfen.

Optimizasyon konusunu belirttim ama bug konusunda haklısınız.
 
Hocam RDR2 ilk bilgisayara geldiğinde nasıldı? Şimdi nasıl akıyor yağ gibi. Az sabır ya, arkadaşım oyun daha dün çıktı😂 dün hani çok zaman geçmedi bugün ayın 11'i dün 10 uydu dün olan dün jdjdjdjd
Doğru RDR2 de 8 sene geliştirildi ama bu oyun için çok hypelandık ve açıkçası oyunu oynadım(hemde baya bi) ama o hypelanmanın karşılığını alamadım normal güzel bir oyun yani ayrıca baya bi bug var şehirde okadar canlı değil açıkçası aradığımı bulamadım ee hal böyle olunca herkes oyuna bişeyler söylemeye başlıyor.
 
@Sadullah Ağabey'in yaptığı test gerçekten içler acısı. GTX 1660S bile High ayarlarda 30 - 40 FPS alabiliyor. RX 570 low ayarlarda 60 FPS alamıyor. Yeri geldiğinde 35'e kadar düşüyor. Bu oyun gerçekten 7 yıldır yapılıyor mu? Hiç mi optimizasyona el atmamışlar? Hayal kırıklığı oldu benim için şimdiden.

Sadullah Ağabey'in yaptığı test yayını.

Sizin de düşüncelerinizi merak ediyorum.

@Motionless IN White

Bu optimizasyonun böyle olma sebebinin yeni nesil kartları sattırmak için olduğunu düşünüyorum, başka bir açıklaması olamaz bana göre.

Sistem gereksinimlerini belirlerken neye göre belirlemişler hala anlamış değilim.
Ne ? Benim arkadaşım neden ultrada 50 fps alıyor acaba ?
 
Oyunu kimse savunmuyor sadece 1-2 aya optimizasyonla alakalı güncelleme gelir bazı arkadaşlar b*kunu çıkarmayı seviyor bir konudan 20 30 tane açıyor.

1650 ile oynuyorum oyunu 60 70 FPS alıyorum Medium'da.
GTX 1650 Super ile medium ayarlarda mekan içinde 40-50 FPS alıyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleyen: Moderatör:
Allah rızası için büyük harfleri doğru kullan, lütfen.

Optimizasyon konusunu belirttim ama bug konusunda haklısınız.
Allah rızası için bundan sonra caps-lock'a basarken iki kere düşüneceğim ve besmele çekeceğim. İyi ki uyardın beni çok sağol büyük sevaba girdin.
(Büyük harfleri doğru yazmışım alıntılarda yanlış görünüyor.)
 

Geri
Yukarı