Mühendislik programları + oyun için laptop önerisi

Arkadaşınızın sorun yaşamaması markanın sorunlu olmadığını kanıtlıyor.Arkadaşımızın bütçesi 14k mis gibi kaliteli laptoplar varken siz gidip 14k'ya kumar oynuyorsunuz.Hocam burası Monster fanboylarıyla doluştu.Yetişin. @WoLeRm

Net bütçe belirtmemesi benim sorunum değildir Wakabayashi.
Vay be, ordan burdan gördüğü şeyleri anlatmaya gelen biri daha. Galiba bu arkadaşa Monster vurgun falan yapmış olmalı böyle yaptığına göre 🙃
 
Teknik desteği kötü falan değil. Arkadaşım 10K civarına aldı laptopunu. 100 dereceye ulaşınca geri gönderdi. 3 gün içinde incelendi yenisi yollandı. 3 aydır mis gibi kullanıyor.

Ben de 8 kere servise gönderip daha kötü vaziyette geleni gördüm. Veyaaa ekranı iyi monte edemeyip kullanıcının fark etmesi halinde "kullanmaya devam edin" talimatının üzerine kullanmaya devam edip elinde kalınca ekran parası isteyeni de gördüm merak etmeyin.
 
Vay be, oradan buradan gördüğü şeyleri anlatmaya gelen biri daha. Galiba bu arkadaşa Monster vurgun falan yapmış olmalı böyle yaptığına göre 🙃

Aynen hocam aynen 14K'ya kupon yapalım size düşük orandan katlarız bu da bir kâr. Diyelim bana vurgun yaptı hayırdır sen niye bu kadar savunuyorsun para falan mı aldın?
 
Screenshot_2020-10-13-17-31-36-835_com.android.chrome.jpg



Monster çok iyi gerçekten laf söyletmem (!)
 
Aynen hocam aynen 14K'ya kupon yapalım size düşük orandan katlarız bu da bir kâr. Diyelim bana vurgun yaptı hayırdır sen niye bu kadar savunuyorsun para falan mı aldın?
Kanka bak belki sen doğrusundur ama internette çok saçma kişilikler mevcut. İtopya, incehesap, Gamegaraj ve dahası gibi iyi siteleri kötüleyen, ordan burdan duyma bilgiler ile insanın kafasını karıştıran onca insan var. Bıktık bizde ya. Hem Gamegaraj hem İtopya hem de İncehesap tan alışveriş yaptım. Gamegaraj daki daha gelmese de mailime cevap verme olsun, aldığım ürünlerin kargo kalitesi ve yoğunluğa rağmen hızı olsun vs 2 site de çok iyi. Adam ekran kartını düşürüyor şikayet vardan yazıyor servis kabul etmedi diye. Örnek işte mesela..
 

Geri
Yukarı