Bilgisayar Donanımları ile Bulaşan virüs

İlk olarak AV yükleyince Windows güvenliği kapanır bunun bilgisinde olun. O dediğiniz yazılımlar yok diyorsa yoktur. Ayrıca AV yükle kaldır tarat için yapılmadılar kullanın diye varlar. İçlerinden sağlam olanı seçip kullanın bu tür şeyler başınıza gelmez.

Kaspersky, Malwarebytes ve Hitmanpro bilgisayarımda hep yüklü. Yükle-kaldır amaçlı indirmedim (dediklerimin dışındakiler hariç.). Düzenli olarak tarattırırım ne kadar ücretsiz sürüm olsa da (şu anda deneme sürümünde). Bir de bir şey daha demek istiyorum. Windows güvenliğine girdiğimizde malwarebytes açık ve altında korumaların aktif olduğu gözüküyor ve en altta düzenli tarama için windowsun seçeneğini işaretlemeye açılırken ben o seçeneğin olduğu kısmı açmaya çalışırken o seçeneğin üzerine mouse ile geldiğimde böyle bugda kalmış gibi sürekli seçenek ile ilgili bilgiler açılıp kapanıyor.
 
MBAM aktif olarak kullanılmaz ücretsiz sürümüne geç.

Süresi bitecek az kaldı ama dediğin gibi yapacağım.

Evet bu arada konuya katkı sağlayan herkese duyuru yapmak istiyorum. Bilgisayarı tekrar servise vereceğim. Sonucu hakkında size bilgi veririm.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı