İtopya'dan alışveriş yapılır mı?

ONLY DEAD

Centipat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
12
Öncelikle merhaba herkese. Ben İtopya üzerinden bir sistem toplamayı düşünüyorum. Şikayetvar'a baktığımda çok fazla şikayet olduğunu gördüm. Forum üzerinde de İtopya'dan alışveriş yapmayın diyenlerin son zamanlarda arttığını görüyoruz. Ama bu gibi durumlarda durumdan mustarip olan kişi şikayetini dile getirirken sorunsuz ürününü alan kişi doğal olarak fazla dile getirme ihtiyacı duymaz. İtopya güvenilir mi tarzı konular çok açılmıştır fakat ben bu konuda İtopya'dan son 2 ay içerisinde ürün alıp sorun yaşayanın sorunuyla beraber yazmasını aynı zamanda herhangi bir sorun yaşamadan ürününü/sistemini alanların da yazmasını istiyorum. Bu sayede şikayetvar gibi şikayet odaklı sitelere nazaran daha objektif bir ortam oluşur diye düşünüyorum. Şimdiden herkese teşekkürler.​
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenilir bir firma fakat müşteri hizmetleri kısmında birçok şikayet bulunmakta.


Bunlar sadece birkaçı.
 
Ben yaptım, yapıyorum yine olsa yine yaparım? Son 2 ayda anakart ve monitör aldım.

Anakartı 200 monitörü 500 TL piyasadan daha ucuza aldım. Monitör 12 anakart 6 günde elime ulaştı ve hiçbir sorun yaşamadım.

Alışveriş yapılırmı konusuna gelirsek eğer gerçekten indirim varsa ( 20 30 ₺'den bahsetmiyorum) tabii ki de alınır ki bu sadece İtopya için geçerli değil ben beklerim süreç uzasada çünk ucuza almışsın abi?

Sana tavsiyem şudur eğer gerçekten indirim varsa veya acelen yoksa alabilirsin hiçbir sıkıntı yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı