Okullar 2. dönem açılacak mı?

Okullar 2. dönem açılır mı?

  • Evet

  • Hayır


Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
Dostum işte problem de bu, ölümü gördük biz sıtmaya razı olmaya mecburuz. Okula gidersen ya sen çevren birisi ölecek. Ciddi olamazsın ya insan hayatı bu kadar önemsizmi?
Kardeşim bak. Beni sınav yapmayacaklarsa ve online eğitim iyileşirse okulun açılmasına gerek yok. Ama online eğitim rezalet ve ben sınav olacağım. Ben böyle rezalet anlatım ile sınav olursam kalacağımdan eminim.
 
Neden diyoruz sence? Eğitim devam ediyor ve Online eğitim rezalet. Zaten sağlığımızı düşündükleri yok. Ben zorunlu bir şekilde eğitim görüp sınav olacaksam Online eğitim istemiyorum.

Şu an sen bir yanlışı daha büyük bir yanlışla savunuyorsun. Bak şu an haberlerde covid-19'a yakalandıktan sonra çocuklarda oluşan bir sendrom hakkında haberler var. Kim bilir daha ne kadar yan etkileri var bu virüsün.
 
Doğru söylüyor olabilir ama, bir 10 saniye gibi uzun bir süre düşünürsen, eğer sağlık önemsenmezse neler olabileceğini ve paranın da kazanılamayabileceğini anlarsın.

Ben açılmamasından yanayım ama devletin ne kadar umrunda bilemem. Eğer açılırsa çok saçma olur bana göre okul yüzyüzeyse bilim kurulu toplantıları da yüzyüze olmalı.
 
Açılsın. Virüs falan umrumda değil madem ben eğitim göreceğim zorunlu bir şekilde yüz yüze görmek istiyorum. Zaten bizi umursadıkları yok. Açılsın.
Demesi kolay ama bazıları için çok zor, benim evimde 3 tane riskli grupta bulunan insan var. Benim bindiğim otobüsler zaten tıklım tıklım oluyor nasıl koruyacağız kendimizi? Aileden birileri ölürse kim hesap verecek ki?
 

Yeni konular

Geri
Yukarı