Tor Browser güvenli ve yasal mı?

  • Konuyu başlatan 78nX
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 118
  • Görüntüleme 28B
@78nX istesen de bulamazsın. Çünkü kimse ben katilim diye kendini ifşa etmez. Sadece Tor'a girdi, ya da normal sitelere baktıysan sorun yok. Gerçi .onion sitelerde de sorun yok, ama bazılarının aralarında illegal şeyler de var. Bu yüzden .onion tarafında dikkat etmek lazım.

Kardeşine farklı ilgi alanı öner. Eğer bu kadar internete meraklıysa, basit internet bilgileri, programlama derslerine bakmasını teşvikedebilirsin. Böylece yasaklı site efsanelerini unutmuş olur.
 
@78nX istesen de bulamazsın. Çünkü kimse ben katilim diye kendini ifşa etmez. Sadece Tor'a girdi, ya da normal sitelere baktıysan sorun yok. Gerçi. Onion sitelerde de sorun yok, ama bazılarının aralarında illegal şeyler de var. Bu yüzden. Onion tarafında dikkat etmek lazım.

Kardeşine farklı ilgi alanı öner. Eğer bu kadar internete meraklıysa, basit internet bilgileri, programlama derslerine bakmasını teşvikedebilirsin. Böylece yasaklı site efsanelerini unutmuş olur.

Hocam. Güvenlik açısından problem olmaz değil mi Deep web gibi yasaklı sitelere girmedi ama bir problem çıkar mı telefondan sildim hatta ama genede korku bastı sonuçta Deep web gibi yerlerde katil varmış bizi bulmaz değil mi sadece Tor'a girdi çünkü. Ayrıca Tor'a girmek Deep webe girmek mi sayılıyor? Ya da birisi bizi bulabilir mi? Ya da Tor neden güvensiz yani buzdağı örneğinde suda kalan kısım olarak gösteriliyor yanıtlarsanız sevinirim.
 
@78nX hayır sorun olmaz. Rahat ol, canını sıkma.
Deep web dediğin şey Technopat sosyalde de var. O zaman Technopat da illegal?
Sitelere girmediyse rahat ol.
Her deep webe gireni de katil bulmuyor 😂😂. O bir şehir efsanesi.
 
Hocam elinize sağlık, ama ben bir şey anlamadım. Tor neden buzdağı örneğinde kötü tarafta gösterliyor?

Genelde anonimliği kötü amaçlar için kullanıyorlar da ondan. Fakat Tor, Tor Browser, .Onion sitelerinden legal olanlar tamamen zararsız.
Bir de bu kötü sanılma olayı YouTube clickbait içerik üreticileri yüzünden.
 
@78nX sana tavsiyem YouTube Türkiye çöplüğünden Tor, Deep web ile alakalı çoğu videolara bakmaman. Eline PC geçen "yutubır" oluyor diye böyle saçma sapan fikirler oluşuyor. Çoğu bu efsane uyduranlar da hayatında Google Chrome dışında tarayıcı kullanmamış kişiler.

Hocam elinize sağlık. Boşa korktuğumu anladım yanıtlarınız için teşekkürler.

Yani neymiş, Tor zararlı değilmiş. Tor güvenli ve gizli. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz. Tabii illegal sitelere girmemek şartıyla.
 
Güvenilir ve yasal. Ancak basit bile olsa Deep Web gibi yerlere girmeyin. Onun dışında fazlasıyla faydalı bir tarayıcı aslında Tor.
 
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Eve Aras Kargo gelebilir kardeşinizin ne için kullandığına bağlı.
 

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı